Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Latvenergo” publicē otrās obligāciju sērijas papildus emisijas galīgos noteikumus
Emitents Latvenergo, AS (213800DJRB539Q1EMW75)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-09-24 17:07:29
Versijas komentārs
Teksts

AS „Latvenergo” publicē otrās obligāciju sērijas papildus emisijas galīgos noteikumus, apstiprinātus 2013. gada 24.septembrī, papildus obligāciju emisijai 15 000 000 EUR apmērā ar procentu likmi (kuponu) – 2.8% gadā un dzēšanas termiņu – 2020.gada 22.maijs. Saskaņā ar otrās obligāciju sērijas galīgajiem noteikumiem, obligācijas nominālvērtība ir noteikta 1000 eiro apmērā. Obligāciju izvietošana paredzēta 2013.gada 26.septembrī. Obligāciju emisija tiek veikta AS „Latvenergo” obligāciju piedāvājuma programmas 85 milj.latu apmērā (~120 milj. eiro) ietvaros. 

Otrās obligāciju sērijas papildus emisijas galīgie noteikumi ir lasāmi un interpretējami kopā ar obligāciju piedāvājuma programmas pamatprospektu, kas apstiprināts 2012.gada 23.novembrī, un tā papildinājumiem Nr.1, Nr.2 un Nr.3. Visi minētie dokumenti ir pieejami uzņēmuma mājas lapā www.latvenergo.lv.

 

Papildu informācija:
Jānis Irbe
Finanšu un kredītu vadības direktors
Tālrunis: +371 67 728 239
E-pasts: investor.relations@latvenergo.lv

 

www.latvenergo.lv/investors

 

Par Latvenergo 

Latvenergo koncerns ir Baltijas mēroga energouzņēmums, kas nodarbojas ar elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu un pārdošanu, elektroenerģijas sadales pakalpojuma nodrošināšanu un pārvades sistēmas aktīvu pārvaldību. Latvenergo koncernam ir viena trešdaļa no kopējā Baltijas elektroenerģijas tirgus, nodrošinot elektroenerģijas pārdošanas līdera pozīcijas Baltijā. AS „Latvenergo” vairākus gadus pēc kārtas ir atzīts par Latvijas vērtīgāko uzņēmumu. Starptautiskā kredītreitingu aģentūra Moody’s AS „Latvenergo” ir novērtējusi ar investīciju pakāpes kredītreitingu Baa3/stabils. 

 Latvenergo koncernā ietilpst mātessabiedrība AS „Latvenergo” (elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošana un pārdošana) un meitassabiedrības – AS „Latvijas elektriskie tīkli” (pārvades sistēmas aktīvu pārvaldība), AS „Sadales tīkls” (elektroenerģijas sadale), Elektrum Eesti, OÜ (elektroenerģijas pārdošana Igaunijā), Elektrum Lietuva, UAB (elektroenerģijas pārdošana Lietuvā) un SIA „Liepājas enerģija” (siltumenerģijas ražošana un pārdošana, elektroenerģijas ražošana), kā arī Elektrum Eesti, OÜ piederošā meitassabiedrība SIA „Elektrum Latvija” (elektroenerģijas pārdošana).

Pielikumi
Final_terms_24092013.pdf (658.52 kB)
summary_translation_EST.pdf (185.50 kB)
summary_translation_LAT.pdf (459.20 kB)
summary_translation_LIT.pdf (200.08 kB)