Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ir noslēgusies Olainfarm 2013. gada 2. ceturkšņa virtuālā konference
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-09-10 21:08:12
Versijas komentārs
Teksts

 Ir noslēgusies Olainfarm 2013. gada 2. ceturkšņa virtuālā konference

 

10. septembrī AS „Olainfarm” aizvadīja 2013. gada 2. ceturkšņa virtuālo konferenci investoriem. Konferences laikā AS „Olainfarm” valdes loceklis Salvis Lapiņš analizēja 2013. gada 2. ceturkšņa finanšu gada rādītājus, kā arī diskutēja par to atbilstību iepriekš izteiktajām prognozēm.

 

Konferences ietvaros Salvis Lapiņš atgādināja, ka šī gada 2. ceturkšņa apgrozījums un peļņa sasnieguši jaunus rekordus, kā arī analizēja dažādus faktorus, kas ietekmējuši pašreizējos finanšu rādītājus. Kā viens no faktoriem tika minēts Krievijas rubļa svārstības pret eiro, kas samazinājušas 2. ceturkšņa peļņu par aptuveni 0.4 miljoniem latu, tomēr uzņēmuma valdes loceklis arī norādīja, ka šīs valūtas kursa svārstības tiek ņemtas vērā slēdzot līgumus, kā arī valūtas maiņas kursu ar vairumtirgotājiem turpmāk ir plānots noteikt reizi ceturksnī. Tāpat tika norādīts, ka liela ietekme uz pašreizējajiem 1. pusgada rezultātiem ir tirdzniecības apjomu samazinājumam ar Ukrainu, kas skaidrojams ar lieliem produkcijas apjomiem uz šo valsti 2012. gada nogalē, tomēr pašlaik apgrozījuma rādītāji ir atpakaļ normālajā līmenī un ja šī tendence saglabāsies, uzņēmuma vadība uzskata, ka iepriekš izteiktās peļņas un apgrozījuma prognozes ir sasniedzamas.

 

Tāpat Salvis Lapiņš aicināja vebināra apmeklētājus uz diskusiju par iespējamo uzņēmuma akciju split-off, kura rezultātā katra uzņēmuma akcija varētu tikt pārvērsta 10 akcijās ar nominālvērtību 0,1 LVL. Diskusijas par šādu uzņēmuma split-off ir ierosinātas, ņemot vērā, ka pašreizējā Olainfarm akcijas tirgus cena viena no augstākajām Baltijas valstīs un uzņēmumam ir plašs privāto investoru skaits. 

 

Pilns virtuālās konferences ieraksts ir pieejams šeit: http://ej.uz/OLF10SEPT2013, savukārt virtuālās konferences laikā demonstrētā prezentācija ir pieejama AS „Olainfarm” iepriekš publicētajā paziņojumā – skat: https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=572489&messageId=707298.

 

Olainfarm pateicas visiem, kas piedalījās virtuālajā konferencē un aicina sekot līdz informācijai par nākamo virtuālo konferenci!

 

AS „OlainFarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā.

Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „OlainFarm“ produkcija

tiek eksportēta uz vairāk nekā 30 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 

 

Papildu informācija:
Salvis Lapiņš
AS „Olainfarm“ valdes loceklis
mob. tālr. +371 26448873
e-pasts: slapinsh@olainfarm.lv

Pielikumi