Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ir noslēgusies Olainfarm virtuālā konference par jaunumiem uzņēmuma attīstībā
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-07-19 14:31:08
Versijas komentārs
Teksts

 Ir noslēgusies Olainfarm virtuālā konference par jaunumiem uzņēmuma attīstībā

 

18. jūlijā AS „Olainfarm” aizvadīja virtuālo konferenci investoriem, informējot par jaunumiem uzņēmuma attīstībā.

 

Konferences laikā AS „Olainfarm” valdes loceklis Salvis Lapiņš sniedza detalizētāku analīzi par uzņēmuma 2013. gada 1. ceturkšņa finanšu datiem un informēja par uzņēmuma darbību 2013. gada pirmajā pusgadā. Tāpat konferences apmeklētājiem tika prezentēta SIA „Silvanols” vēsture, līdzšinējā darbība, finanšu rezultāti, kā arī nākotnes plāni.

 

Konferencē tika atklāts, ka, ņemot vērā to, ka SIA „Silvanols” ražošanas apjomi var tikt palielināti aptuveni 3 reizes, ir pamats cerēt, ka tuvākajā laikā uzņēmuma apgrozījums varētu būtiski pieaugt, tuvākajos 5 gados sasniedzot 10 milj. LVL.

 

Atbildot uz investoru iesūtītajiem jautājumiem Salvis Lapiņš apstiprināja, ka šī gada otrajā pusē AS "Olainfarm" prognozē lielāku produktu realizācijas pieaugumu nekā līdz šim.

 

 

Pilns virtuālās konferences ieraksts ir pieejams šeit: http://ej.uz/OLFJulyrec, savukārt virtuālās konferences laikā demonstrētā prezentācija ir pieejama AS „Olainfarm” iepriekš publicētajā paziņojumā – skat. https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=565928&messageId=698819.

 

 

Olainfarm pateicas visiem, kas piedalījās virtuālajā konferencē un aicina sekot līdz informācijai par nākamo virtuālo konferenci!

 

Papildu informācija:
Salvis Lapiņš
AS „Olainfarm“ valdes loceklis
mob. tālr. +371 26448873
e-pasts: slapinsh@olainfarm.lv

Pielikumi