Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ir noslēgusies Olainfarm virtuālā konference par jaunumiem uzņēmuma attīstībā
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-05-16 09:45:02
Versijas komentārs
Teksts

 Ir noslēgusies Olainfarm virtuālā konference par jaunumiem uzņēmuma attīstībā

 

15. maijā AS „Olainfarm” aizvadīja virtuālo konferenci investoriem, informējot par jaunumiem uzņēmuma attīstībā.

 

Konferences laikā AS „Olainfarm” valdes loceklis Salvis Lapiņš informēja, ka uzņēmuma investīciju programma tuvāko 5 gadu laikā sasniegs aptuveni 26 miljonus latu. Daļa no minētās summas tiks iegūta no Eiropas Savienības fondiem u.c. avotiem. Aptuveni 14 miljonus latu Olainfarm plāno ieguldīt gatavo zāļu formu izstrādē un ķīmisko produktu attīstībā, kas ļaus uzņēmumam ieviest jaunus produktus, savukārt 7 miljonus latu ir plānots ieguldīt uzņēmuma enerģijas uzlabošanā un ietekmes uz vidi samazināšanā.

 

Tāpat Salvis Lapiņš informēja, ka tuvākajā laikā AS „Olainfarm” atsāks eksportu uz Ukrainu, kas tika uz laiku apturēts iepriekš nosūtītā lielā produktu apjoma dēļ.

 

Atbildot uz investoru iesūtītajiem jautājumiem Salvis Lapiņš apstiprināja, ka AS „Olainfarm” tuvāko nedēļu laikā plāno iegādāties vēl 20% SIA „Silvanols” akciju. Pēc darījuma noslēgšanas, Olainfarm būs aptuveni 70% Silvanols akciju īpašnieks, tādējādi kļūstot par uzņēmuma lielāko akcionāru.

 

Saskaņā ar S.Lapiņa teikto šobrīd Silvanols jauda tiek izmantota par vienu trešo daļu, tādēļ uzņēmumam ir visas iespējas augt.

 

Tāpat konferences ietvaros Salvis Lapiņš apstiprināja, ka viena no uzņēmuma īstermiņa prioritātēm un fokusa tirgiem ir Albānija. Olainfarm šajā tirgū prognozē būtisku pieaugumu. Tāpat Olainfarm ir veiksmīgi nostiprinājis savas pozīcijas Lietuvas tirgū un tuvākajā nākotnē plāno pievērsties Turcijai, Dienvidaustrumāzijai u.c. valstīm.

 

 

Pilns virtuālās konferences ieraksts ir pieejams šeit: http://ej.uz/OLF2013ieraksts, savukārt virtuālās konferences laikā demonstrētā prezentācija ir pieejama AS „Olainfarm” iepriekš publicētajā paziņojumā – skat. https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=557283&messageId=687540.

 

 

Olainfarm pateicas visiem, kas piedalījās virtuālajā konferencē un aicina sekot līdz informācijai par nākamo virtuālo konferenci!

 

AS „OlainFarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „OlainFarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 30 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 

 

Papildu informācija:
Salvis Lapiņš
AS „Olainfarm“ valdes loceklis
mob. tālr. +371 26448873
e-pasts: slapinsh@olainfarm.lv

 

Pielikumi