Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ir noslēgusies AS „Latvijas balzams” virtuālā konference par 2012. gada rezultātiem
Emitents Amber Latvijas balzams, AS (097900BGLZ0000056644)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-04-29 15:16:09
Versijas komentārs
Teksts

 

26. aprīlī AS „Latvijas balzams” aizvadīja virtuālo konferenci investoriem u.c. interesentiem. Konferences laikā AS „Latvijas balzams” valdes priekšsēdētājs un ģenerāldirektors Guntis Āboltiņš-Āboliņš analizēja uzņēmuma 2012. gada rezultātus un sasniegto, kā arī informēja par citām uzņēmuma attīstības prioritātēm šogad.

Konferences ietvaros Guntis Āboltiņš-Āboliņš atklāja, ka 2012. gada laikā uzņēmumā tika ieguldīti 459 tūkst. LVL, ieviešot jaunas produktu ražošanas iekārtas, modernizējot IT aprīkojumu, filtrācijas iekārtas un pilnveidojot uzņēmuma resursu pārvaldības sistēmu.

Tāpat ģenerāldirektors norādīja un detalizētāk aprakstīja 18 jaunos produktus, kas ieviesti 2012. gadā, kā arī produktus, kuru dizains pagājušajā gadā piedzīvoja uzlabojumus.

Šogad uzņēmums turpinās strādāt pie iespējamā ražošanas un loģistikas izmaksu samazinājuma, produktu augstās kvalitātes saglabāšanas izejvielu cenu paaugstināšanas apstākļos. Tāpat AS „Latvijas balzams” 2013. gadā turpinās darbu pie jaunu produktu izveides un esošo produktu uzlabošanas, ar mērķi augt stratēģiskajos eksporta tirgos un palielināt savu tirgus daļu jau esošajos.

Pilns virtuālās konferences ieraksts ir pieejams šeit: http://ej.uz/LatvijasBalzams_ieraksts. Tehnisku iemeslu dēļ prezentācijas ievadvārdu par uzņēmumam piešķirtajām atzinībām un sasniegumiem korporatīvās sociālās atbildības, nodokļu un ilgtspējīgas attīstības jautājumos ieraksts nav pieejams. Taču virtuālās konferences laikā demonstrētā prezentācija pilnā apjomā ir pieejama AS „Latvijas balzams” iepriekš publicētajā paziņojumā: https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=554039&messageId=683359. Atvainojamies par šo tehniska rakstura problēmu.

AS „Latvijas balzams” pateicas visiem, kas piedalījās virtuālajā konferencē.

 

Papildu informācija:
Dana Hasana
AS „Latvijas balzams” Komunikācijas vadītāja
Tel.: +371 67011711
Mob.:+371 26355895
E-mail:
dana.hasana@lb.lv
www.lb.lv   

 

Par AS “Latvijas Balzams”
 
AS „Latvijas balzams” ir vadošais alkoholisko dzērienu ražotājs Baltijā, ar tradīcijām bagātu vēsturi kopš 1900. gada. Tā lielākais lepnums, Rīgas Melnais balzams, ir viens no vissenākajiem alkoholisko dzērienu zīmoliem Eiropā ar pirmsākumu jau 1752. gadā. Uzņēmumam Rīgā pieder dzirkstošo vīnu un vieglo alkoholisko dzērienu, kā arī stipro alkoholisko dzērienu ražotne.
 
AS „Latvijas balzams” nodrošina vairāk nekā 600 darba vietas, un ir viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem Latvijā. AS Latvijas balzams ar vairāk nekā 100 produktu nosaukumiem pārstāvēts gandrīz visos stipro un vieglo alkoholisko dzērienu segmentos, no kuriem vairākos ir izteikts tirgus līderis Latvijā. Starp ražotajiem produktiem ir tādi pasaulē atzīti zīmoli kā Stolichnaya, Moskovskaya, Rīgas Melnais balzams un Rīgas šampanietis.
 
„Latvijas balzams” ir viens no Latvijas vadošajiem eksportētājiem - tā produkcija pieejama vairāk nekā 160 valstīs ar SPI Group starpniecību un vairāk nekā 30 pasaules valstīs tiešā eksporta ceļā. Uzņēmuma kvalitātes vadības sistēma ir sertificēta saskaņā ar ISO standartiem. Produkcijas augsto kvalitāti apliecina ne tikai simtiem apbalvojumu dažādos pašmāju un starptautiskos konkursos gūtie kvalitātes sertifikāti, bet arī gadu desmitos iemantotā patērētāju uzticība. Ražošanā ieviesti starptautiski kvalitātes standarti, tie piemēroti arī izejvielu iepirkumam, iepakojumam, darba kultūrai.
 

Pielikumi