Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Latvenergo” revidētais gada pārskats par 2012.gadu
Emitents Latvenergo, AS (213800DJRB539Q1EMW75)
Veids Finanšu pārskati
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-04-24 16:44:55
Versijas komentārs
Teksts

AS „Latvenergo” publicē AS „Latvenergo” revidēto gada pārskatu par 2012.gadu.
 
Papildu informācija:
 Jānis Irbe
 Finanšu un kredītu vadības direktors
 Tālrunis: +371 67 728 239
 E-pasts: investor.relations@latvenergo.lv
 
www.latvenergo.lv/investors
 
Par Latvenergo
 
Latvenergo koncerns ir lielākais energoapgādes komersants Baltijā, kas nodarbojas ar elektroenerģijas ražošanu un tirdzniecību, elektroenerģijas sadales nodrošināšanu un pārvades sistēmas aktīvu pārvaldīšanu. Latvenergo ir viena trešdaļa no kopējā Baltijas elektroenerģijas tirgus. AS „Latvenergo” vairākus gadus pēc kārtas ir atzīts par Latvijas vērtīgāko uzņēmumu. Starptautiskā kredītreitingu aģentūra Moody’s AS „Latvenergo” ir novērtējusi ar investīciju pakāpes kredītreitingu Baa3/stabils.

Latvenergo koncernā ietilpst mātessabiedrība AS „Latvenergo” (elektronenerģijas ražošana un tirdzniecība, siltumenerģijas ražošana) un meitassabiedrības – AS „Latvijas elektriskie tīkli” (pārvades sistēmas aktīvu pārvaldīšana), AS „Sadales tīkls” (elektroenerģijas sadale), „Elektrum Eesti” OÜ (elektroenerģijas tirdzniecība Igaunijā), „Elektrum Lietuva” UAB (elektroenerģijas tirdzniecība Lietuvā) un SIA „Liepājas enerģija” (siltumenerģijas ražošana un tirdzniecība, elektronenerģijas ražošana), kā arī „Elektrum Eesti” OÜ piederošā meitassabiedrība SIA „Elektrum Latvija”.
 

Pielikumi
AS_LATVENERGO_2012_gada_parskats_revidentu_zinojums.pdf (4985.88 kB)