Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Rumba Tours iegādājas divus jaunus tūrisma klases autobusus
Emitents Liepājas autobusu parks, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-04-15 17:10:29
Versijas komentārs
Teksts

 SIA „Rumba Tours”, kas dibināts pērnā gada septembra beigās, kā A/S „Liepājas autobusu parka” meitas uzņēmums, iegādājies divus jaunus Mecedes-Benz Tourismo tūrisma klases autobusus par kopējo summu 553 623,40 eiro. Autobusi iegādāti uz līzinga nosacījumiem. Apmaksas termiņš ir 8 gadi.

Minēto autobusu iegāde ir kā daļa no SIA „Rumba Tours” stratēģiskā mērķa izpildes, proti, nodrošināt augstas kvalitātīvus pasažieru pārvadājumus, izmantojot jaunu, mūsdienīgu un komfortablu tehniku. Tas veicinās biznesa attīstību un nodrošinās konkurētspēju tūrisma tirgū. 

Autobusi ir pilnībā aprīkoti ar tūrisma pārvadājumiem nepieciešamajām lietām. Autobusiem arī jaunākās paaudzes Eiro5 dzinējs, kas pilnībā atbilst visiem Eiropas Savienības standartiem, kas nozīmē, ka autobusi var pārvietoties visā ES teritorijā bez jebkādiem ierobežojiem. 

Vairāki potenciālie partneri jau izteikuši vēlmi nākotnē sadarboties. Tie ir dažādi ceļojumu biroji un tūrisma aģentūras.

Pielikumi