Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
“SPI Group” Baltijas reģiona vadītāja amatā apstiprina Sīmūru Fereiru
Emitents Amber Latvijas balzams, AS (097900BGLZ0000056644)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-03-12 12:17:15
Versijas komentārs
Teksts

 

“SPI Group” Baltijas reģiona vadītāja pienākumus turpmāk pildīs Sīmūrs Fereira (Seymour Ferreira), informē “SPI Group”, “Stolichnaya® Premium Vodka” īpašnieks. Baltijas tirgū SPI Group Baltijā pārstāv lielākais alkoholisko dzērienu ražotājs AS "Latvijas balzams", produkcijas izplatītāji: “SPI Distribution Latvia", "SPI Distribution Estonia", “Bennet Distributors” (Lietuva) un dzērienu veikalu ķēdes.

 

S. Fereiram ir vairāk nekā 25 gadu darba pieredze alkoholisko dzērienu un patēriņa preču nozarē, darbojoties tādu uzņēmumu vadībā kā “Maxxium”, “Allied Domecq”, “UDV” (“Diageo” priekštecis)  un “Mars” Āzijas, Austrumeiropas un Rietumeiropas tirgū.

 

Pēdējos četrus gadus Sīmūrs Fereira darbojies kā uzņēmējs, konsultants, izveidojis un vadījis divus alkoholisko dzērienu uzņēmumus Amsterdamā.

 

Iepriekš S. Fereira septiņus gadus bijis uzņēmuma “Maxxium” struktūrvienību vadītājs, sākotnēji ieņemot Dienvidaustrumu un Ziemeļāzijas reģiona rīkotājdirektora amatu Singapūrā, savukārt vēlāk bijis Centrāleiropas biznesa nodaļas, “Maxxium” lielākās biznesa vienības, rīkotājdirektors. Pirms tam Fereira sešus gadus bijis “Allied Domecq” Klusā okeāna un Āzijas reģionālais vadītājs, strādājot Tokijā, Singapūrā un Manilā. S. Fereira pārraudzīja uzņēmuma darbību vietējos tirgos, ražošanu un produktu izplatīšanu.

 

Pirms tam Fereira bija Āzijas, Japānas un Austrālijas pārdošanas attīstības direktors uzņēmumā “UDV”, galvenokārt strādājot Honkongā, un tirdzniecības direktors “UDV/Moet Hennesy” kopuzņēmumā “Riche Monde” Taivānā.

 

“Esam priecīgi par S. Fereira pievienošanos mūsu komandai, lai mūsdienu izaicinošajā vidē varētu kopīgi attīstīt un stiprināt “SPI Grupas” biznesu Baltijā,” stāsta Vals Mendeļejevs (Val Mendeleev), SPI Group“ vadītājs.

 

Uzziņai:

 

“SPI Group” (mītnes vieta Luksemburgā) ir tādu pasaules slavenu degvīna zīmolu kā “Stolichnaya®, “elit ™ Stolichnaya®” un “Moskovskaya®” “degvīnu īpašnieks. 1997. gadā dibinātais uzņēmums darbojas vairāk nekā 160 tirgos un ir viens no pasaules vadošajiem vīnu un stipro alkoholisko dzērienu ražotājiem, pārdevējiem un izplatītājiem. “SPI  Group” portfelī  ir vairāk nekā 380 dzērienu zīmolu. Grupa arī koordinē tīklu, kurā darbojas vairāk nekā 70 alkohola mazumtirdzniecības veikalu, attīsta plaša mēroga nekustamā īpašuma projektus un pārvalda saimniecības ar vairāk nekā 5000 hektāru lauksaimniecības zemes. Viena no “SPI Group”  darbības jomām ir stiprā alkohola un vīna uzņēmumu pārņemšana un integrācija grupā. Šobrīd  grupa apvieno 15 dažādus ražošanas, importēšanas, izplatīšanas un mazumtirdzniecības uzņēmumu.

 

“SPI Group” Baltijas biznesa reģiona vienībai pieder un tā vada alkoholisko dzērienu ražošanas, izplatīšanas un mazumtirdzniecības tīklus Igaunijā, Latvijā un Lietuvā.

AS “Latvijas Balzams”, NASDAQ OMX kotēts uzņēmums, ir vadošais alkoholisko dzērienu ražotājs un eksportētājs Baltijā. Uzņēmuma produkcija tiek pārdota vairāk nekā 100 valstīs visā pasaulē. Papildus labi zināmiem degvīniem “Latvijas Balzams” ražo leģendāro “Rīgas Melno balzamu”, “Moka liķieri, “Grand Cavalier” un “Bonaparte” brendiju, kā arī “Rīgas šampanietis” dzirkstošos vīnus.

 

“SPI Group” Baltijas izplatītāju ķēde piedāvā pilnu pakalpojumu servisu sākot ar produkcijas saņemšanu no ražotāja līdz pat nogādāšanai pie patērētāja. Importēto zīmolu portfelī pārstāvēti daudzi labi zināmi starptautiski zīmoli, piemēram, “Remy Martin”, “Cointreau”, “Torres”, “Metaxa”, “Grants”, “Glenfiddich”, “Jack Daniels”, “Hendricks” džins, un daudzi citi.

 

“SPI Group” izplatītāji Baltijā ir lepni strādāt ar pasaules labākajiem vīna zīmoliem, tādiem kā, “Torres”, “Castel”, “Frescobaldi”, “Concha y Toro”, “Lindemans”, “Freixnet”, “Armand de Briganc” u.c. Uzņēmums nesen sācis sadarbību arī ar premium alus zīmolu “Amstel”, kā arī ir vairāku bezalkoholisku un enerģijas dzērienu, tostarp arī “Red Bull”, izplatītājs.

 

“SPI Group” Baltijā koordinē arī mazumtirdzniecības ķēdi Latvijā un Lietuvā ar vairāk nekā 70 veikaliem, kas piedāvā plašu vīna un stipro alkoholisko dzērienu klāstu, kā arī pārstāv pasaules labākos ražotājus un AS “Latvijas balzams” produkciju.

 

Papildu informācija:

Dana Hasana

AS ”Latvijas balzams” Komunikācijas vadītāja

Tālr. 26355895, dana.hasana@lb.lv

www.lbveikali.lv

 

Léonie Gregory, Rhiannon Winfield, Holly Blake

Focus PR

+44 (0)20 3117 1800

Stoli@focuspr.co.uk

Pielikumi