Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums
Emitents Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca, AS (097900BHBZ0000065239)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-02-20 15:25:31
Versijas komentārs
Teksts

 

Ar šo AS “Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca” (DLRR) informē par to, ka tās nākotnes plāni attiecībā uz sadarbību ar kompetences centriem atrodas izstrādes stadijā. Tie paredz sadarbību jaunu produktu izstrādē, kuras ietvaros DLRR varētu nodrošināt jaunu vilcienu prototipu montāžu un to rezerves daļu ražošanu. Iespējams sadarbība tiks uzsākta turpmākā gada/gadu laikā.
 
Kā jau ziņots iepriekš, DLRR īsteno projektu mašīnbūves jomā, kura mērķis ir esošās ražošanas modernizācija un jaunas produkcijas ražošana. Kopējā projekta vērtība ir 6.3 milj.LVL, kur ES līdzfinansējums sastāda 35% no projekta vērtības. Projekta izpildes termiņš – 2013.gada II pusgads. Tiek plānots, ka šī projekta realizācija ļaus DLRR sasniegt 1 milj. LVL lielu peļņu līdz 2016. gadam.  
 
DLRR saskaras ar aizvien pieaugošajām siltuma izmaksām. DLRR rūpnīcas teritorijā šobrīd tiek īstenota jaunas koģenerācijas stacijas uzstādīšana. Šī koģenerācijas stacija pieder citai juridiskai personai, taču nākotnē ir paredzēts, ka šīs stacijas darba rezultātā rūpnīca varēs pirkt siltumu, kas ļaus samazināt siltumenerģijas izdevumus.
 
2013. gadā DLRR strādā pie jaunas licenzes iegūšanas, kas ļautu rūpnīcai veikt pasažieru vagonu kapitālo remontu. 2013. gadā ir plānots turpināt sadarbību ar Skinest Rail, veicot to īpašumā esošo vagonu remontu. Kopējais šī pakalpojuma noieta tirgus ir salīdzinoši liels, ieskaitot gan Latviju, gan pārējās Baltijas valstis, kā arī perspektīvu austrumu tirgos.
 
Tāpat DLRR informē, ka pēc neauditētiem datiem 2012. gadā neto apgrozījums tiek plānots 20 687 581 LVL un peļņa 800 317 LVL apmērā.

 

 

Valdes priekšsēdētāja                   N. Petrova
 
      
 
Natālija Petrova
Valdes priekšsēdētāja
t.65404420, petrova@dlrz.lv
Pielikumi