Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Informācija par būtiskiem notikumiem
Emitents Grobiņa, AS (48510000IDXLJ5T57214)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2012-11-09 15:17:39
Versijas komentārs
Teksts

AS „ Grobiņa” valde atbilstoši Finanšu instrumentu tirgus likuma 59.panta (1) un (2)daļai papildus jau sniegtajai informācijai par projektu „Jaunas kažokzvēru audzētavas būvniecība ” ar šo informē, ka konkrētā projekta realizācijas gadījumā plānots ne tikai palielināt AS “Grobiņa” apgrozījumu un rentabilitāti, bet arī pēc 3 gadiem sasniegt peļņas maržu 20-25 % no apgrozījuma.

Bez tam AS “Grobiņa” vadība ir aizsākusi darbu pie jauna projekta izstrādes un realizācijas- t.i. jaunas un neatkarīgas barības virtuves izveides, kas nākotnē varētu nodrošināt ar barību ne tikai AS “Grobiņa” fermas, bet arī citas Latvijas un Lietuvas fermas. Šī projekta realizācija ir plānota pa etapiem vairāku gadu garumā un tā investīciju apjomi attiecīgi būtu sākot no 1,5 milj. LVL līdz 5 milj.LVL.

AS “Grobiņa” vadība uzskata, ka tieši šādas barības virtuves izveide Latvijā ir viens no būtiskiem priekšnosacījumiem, lai ūdeļu audzēšanas nozare Latvijā varētu attīstīties.

Ņemot vērā augstāk minēto AS „ Grobiņa” valde turpmākajos gados ir plānojusi ierosināt akcionāru sapulcei izskatīt jautājumu par peļņas daļas izmaksu dividendēs.

         Argita Jaunsleine
         Padomes priekšsēdētāja vietniece
         +371 29102585
 

Pielikumi