Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
VNT pirmajos deviņos mēnešos pārkrāvis par 11% vairāk nekā pērn
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2012-10-02 14:56:09
Versijas komentārs
Teksts

 

Šī gada pirmajos deviņos mēnešos "Ventspils nafta termināls" (VNT) kopumā pārkrāvis 9,81 miljonu tonnu naftas produktu. Salīdzinājumā ar 2011. gada pirmajiem deviņiem mēnešiem, pārkrauto produktu apjoms pieaudzis par 11,7%. 

VNT ģenerāldirektors Larss Panclafs (Lars Pantzlaff) norāda, ka pirmajos trīs šā gada ceturkšņus uzņēmums, neskatoties uz draudīgo globālo ekonomisko nenoteiktību, uzrāda stabilas izaugsmes tendenci. Lars Panclafs arī informēja, ka pēdējo gadu laikā kompānija ir pastāvīgi investējusi savā attīstībā, lai uzlabotu tās infrastruktūru un efektivitāti, kā arī palielinātu terminālī pārkrauto kravu daudzumu.

Par „Ventspils nafta termināls”

VNT nodrošina tranzīta pakalpojumus - naftas un naftas produktu pieņemšanu no cauruļvadiem, dzelzceļa vagonu cisternām un no tankkuģiem, to uzglabāšanu un pārkraušanu. VNT ir tehnoloģiski modernākais un lielākais naftas un naftas produktu pārkraušanas uzņēmums Baltijā ar kopējo rezervuāru parka ietilpību 1,2 miljoni kubikmetru.

51% VNT pieder AS „Ventspils nafta” (NASDAQ OMX RIGA: VNF1R), kas ir viena no lielākajām uzņēmumu grupām Latvijā un darbojas tranzītbiznesa jomā. AS „Ventspils nafta” ir koncerna mātes sabiedrība, kas pārvalda  ieguldījumus grupas uzņēmumos, veicinot koncerna kopējās vērtības un katra atsevišķā uzņēmuma vērtības pieaugumu. 

 

 

Ilze Nagla
Sabiedrisko attiecību vadītāja
AS Ventspils nafta
Tel +371-29267454, +371-67715914
Pielikumi