Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Izmaiņas valdes sastāvā un jauno valdes locekļu pēdējo 3 gadu profesionālā pieredze
Emitents Latvijas zoovetapgāde, AS
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2012-09-13 13:36:05
Versijas komentārs
Teksts

 AS „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE” informē par izmaiņām valdes sastāvā un jauno valdes locekļu profesionālo pieredzi pēdējo 3 gadu laikā:

Akciju sabiedrība "LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE" (vienotais reģistrācijas Nr.40003020174), juridiskā adrese: Ormaņu 32, Rīga, LV-1002)   informē,ka ir veiktas sekojošas izmaiņas amatpersonu sastāvā: 
No valdes locekļa amata atbrīvots Andis Jaksis, un no valdes locekles amata atbrīvota Tamāra Jankava.  Par valdes priekšsēdētāju atkārtoti iecelts Aldis Taurītis, ar tiesībām pārstāvēt komercsabiedrību  atsevišķi, par valdes loceklēm ieceltas: Inta Podniece un Marija Miķelsone,  ar tiesībām pārstāvēt komercsabiedrību kopīgi ar visiem valdes locekļiem.  Izmaiņas valdes sastāvā tika reģistrētas LR Uzņēmumu reģistrā un stājās spēkā ar 2012.gada 12.septembri.  
Jauno valdes locekļu pēdējo 3 gadu profesionālā pieredze:

Marija Miķelsone pēdējos 3 gadus strādājusi SIA „ZOOVET” veterināro zāļu noliktavā, uz šo brīdi nav AS „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE” akcionāre.

Inta Podniece pēdējos 3 gadus pildījusi SIA „ZOOVET” veterinārārstes pienākumus, uz šo brīdi  nav AS „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE” akcionāre.

 

AS "LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE" Valde

 

Pielikumi