Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Akciju sabiedrības padome pieņēmusi lēmumu par jauna valdes locekļa ievēlēšanu
Emitents Reverta, AS (iepriekšējais nosaukums - Parex banka, AS) (097900BHBR0000064855)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2012-07-12 16:15:29
Versijas komentārs
Teksts

 
Atbilstoši akciju sabiedrības Reverta padomes sēdē pieņemtajam lēmumam, Reverta valdē darbu uzsāks uzņēmuma līdzšinējā Juridiskās direkcijas vadītāja Ruta Amtmane, kura sevi ir pierādījusi kā augsti profesionālu un atbildīgu speciālisti. Reverta valdes locekļa amata pienākumus Ruta Amtmane sāks pildīt no 2012. gada 21. jūlija un, tāpat kā līdz šim, viņa būs atbildīga par Juridiskās direkcijas darbu.   
Rutas Amtmanes darbības lauks ir plašs un aptver tādas nozīmīgas jomas kā uzņēmuma korporatīvā pārvaldība, juridiskais atbalsts, tiesvedības, un citas. Atbilstoši labas korporatīvās pārvaldības praksei amatpersonu izvēlē, kā arī nolūkā nodrošināt darba procesu nepātrauktību, amata kandidāts tika virzīts no Reverta esošo darbinieku vidus. Par kandidāta izvēles galvenajiem kritērijiem tika izvirzītas amata pretendenta profesionālās zināšanas, pieredze un spēja strādāt izteikti sarežģītās un specifiskās situācijās, kas raksturīgas darbā ar problemātisko aktīvu pārvaldīšanu.  
Ruta Amtmane darbu Parex bankā, tagadējā Reverta, uzsāka 2010. gadā, ieņemot  Juridiskā atbalsta direkcijas vadītāja vietnieces amatu. 2011. gadā Ruta Amtmane tika iecelta par Juridiskā atbalsta direkcijas vadītāju. Rutas Amtmanes profesionālo karjeru raksturo atbildīgi amati Latvijas banku sektorā vairāk nekā 12 gadu garumā, tostarp pildot gan Juridiskās pārvaldes vadītājas pienākumus DNB bankā, gan valdes priekšsēdētājas amata pienākumus SIA DNB Līzings. 
Vienlaicīgi ar jauna valdes locekļa ievēlēšanu, Reverta padome no valdes locekļa amata pienākumu pildīšanas ir atbrīvojusi Juriju Adamoviču, ņemot vērā viņa iesniegumu par atkāpšanos no amata. Kā jau ziņots, šā gada jūnija beigās Jurijs Adamovičs paziņoja par savu lēmumu pieņemt jaunus profesionālus izaicinājumus ārpus Latvijas robežām.

Lai uzzinātu par Reverta vairāk, apmeklējiet uzņēmuma korporatīvo mājas lapu: www.reverta.lv.

Sīkākai informācijai :
Marita Ozoliņa-Tumanovska
Komunikāciju un mārketinga direkcijas vadītāja
Tālr. 67779142 vai 29287169
E-pasts: Marita.Ozolina@reverta.lv

Pielikumi