Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Reverta valdes loceklis Jurijs Adamovičs atstāj amatu
Emitents Reverta, AS (iepriekšējais nosaukums - Parex banka, AS) (097900BHBR0000064855)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2012-07-02 12:47:36
Versijas komentārs
Teksts


Akciju sabiedrība Reverta informē, ka no šā gada 20. jūlija darba attiecības ar uzņēmumu pārtrauks vecākais viceprezidents, valdes loceklis Jurijs Adamovičs, kurš ir nolēmis pieņemt jaunus profesionālus izaicinājumus ārpus Latvijas robežām.

„Man ir iemesls būt gandarītam par paveikto, strādājot tik izteikti dinamiskā un  izaicinājumiem bagātā projektā. Kopā ar Reverta darbinieku komandu soli pa solim esam sasnieguši tos mērķus, kurus izvirzīju, 2010. gadā uzsākot darbu  bijušajā Parex bankā. Ir īstenots bankas pārveides plāns, tai no kredītiestādes kļūstot par lielāko profesionālo Baltijā problemātisko aktīvu pārvaldīšanas uzņēmumu. Tas ir ieguvis jaunu nosaukumu un korporatīvo identitāti, ir izveidota saliedēta augsti kvalificētu speciālistu komanda. Ir pamatots lepnums par sindicētā kredīta atmaksu, tāpat arī par veiksmīgi noslēgtajiem liela apjoma darījumiem NVS valstīs, kā rezultātā valsts un Latvijas nodokļu maksātāji ir atguvuši ievērojamus naudas līdzekļus”, norāda Reverta vecākais viceprezidents, valdes loceklis Jurijs Adamovičs.

„Tādēļ izsaku pateicību visiem Reverta darbiniekiem un sadarbības partneriem, ar kuriem šo divu gadu laikā esam guvuši tiešām labus rezultātus,” uzsver  Jurijs Adamovičs.

Reverta padomes priekšsēdētājs Maikls Borks norāda:  „Es vienmēr esmu augstu novērtējis Jurija Adamoviča profesionalitāti un viņa ieguldījumu uzņēmumā. Pateicos viņam par paveikto un novēlu gūt tālākus panākumus profesionālajā karjerā ”.   

Rūpējoties par darba procesa nepārtrauktību, Reverta padome ir uzsākusi visas nepieciešamās darbības, lai atbilstoši labas korporatīvās pārvaldības praksei amatpersonu izvēlē iespējami īsā laikā nodrošinātu valdes darbu pilnā sastāvā.

Lai uzzinātu par Reverta vairāk, apmeklējiet uzņēmuma korporatīvo mājas lapu: www.reverta.lv.

Sīkākai informācijai :
Marita Ozoliņa-Tumanovska
Komunikāciju un mārketinga direkcijas vadītāja
Tālr. 67779142 vai 29287169
E-pasts: Marita.Ozolina@reverta.lv

Pielikumi