Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ir noslēgusies Olainfarm 4. ceturkšņa virtuālā konference
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2012-03-06 22:27:38
Versijas komentārs
Teksts

Ir noslēgusies Olainfarm 4. ceturkšņa virtuālā konference

 

 

http://ej.uz/OLFQ42011ieraksts, savukārt konferences laikā sniegtā prezentācija pieejama Olainfarm iepriekš sniegtajā paziņojumā: https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=494258&messageId=605712.

 

 

slapinsh@olainfarm.lv

 

 

 

Olainfarm pateicas visiem, kas piedalījās virtuālajā konferencē un aicina sekot līdz informācijai par nākamo virtuālo konferenci!

 

""""

 

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar gandrīz 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 30 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 

Papildu informācija:

 

Salvis Lapiņš

 

AS „Olainfarm“ valdes loceklis

 

mob. tālr. +37126448873

 

e-pasts:

6.martā AS „Olainfarm” aizvadīja 4. ceturkšņa virtuālo konferenci investoriem. Konferences laikā AS „Olainfarm” valdes loceklis Salvis Lapiņš analizēja 2011. gada 4. ceturkšņa un 12 mēnešu finanšu rādītājus, kā arī informēja par uzņēmuma plāniem 2012. gadam.

 

 

 

Konferences ietvaros Salvis Lapiņš atklāja, ka uzņēmums šogad plāno izmaksāt dividendes 10-15% apmērā no 2011. gada peļņas, ja to apstiprinās Olainfarm akcionāru sapulce.

 

Tāpat tika norādīts, ka sākot ar šī gada aprīli Olainfarm plāno piesaistīt likviditātes nodrošinātāju uzņēmuma akcijām.

 

 

 

Savukārt attiecībā uz aptieku iegādi, Salvis Lapiņš atklāja, ka kopējais ieguldītais apjoms aptieku iegādē ir 4,5 milj. LVL, no kuriem 80% sastādīja bankas finansējums, savukārt atlikušie 20% ir uzņēmuma paša ieguldījums. Paredzams, ka 2012.gada laikā kopējais aptieku apgrozījums būs ap 7 miljoniem latu.

 

 

 

Atbildot uz jautājumiem par iespējamajām ekonomiskajām sankcijām pret Baltkrieviju un to ietekmi uz Olainfarm, Salvis Lapiņš informēja, ka ir maz ticams, ka sankcijas paredzēs arī aizliegumu Baltkrievijā importēt zāles, tādējādi Olainfarm visticamāk tiešā veidā netiks ietekmēts.

 

 

 

 

 

Pilns virtuālās konferences ieraksts ir pieejams šeit:

Pielikumi