Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Olainfarm” saņem balvu „Sadarbības partneris 2011”
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2012-01-10 15:52:00
Versijas komentārs
Teksts

 

 

 

 

slapinsh@olainfarm.lv

 

 

 

 

 

Olaine, 2012.gada 10.janvāris

 

 

 

AS „Olainfarm” saņem balvu „Sadarbības partneris 2011”

 

 

 

 

 

Šodien, 2012.gada 10.janvārī AS „Olainfarm” valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins no Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) priekšsēdētāja Pētera Krīgera saņēma „Sadarbības partneris 2011” balvu – ozolzīli un atzinības rakstu par veiksmīgāko uzņēmuma sadarbību ar arodbiedrību. AS “Olainfarm” balvai nominēja Latvijas Industriālo nozaru arodbiedrība (LIA).

 

 

 

“Mēs atbalstām darbiniekus un cenšamies kvalitatīvi aizstāvēt viņu sociālās, ekonomiskās, darba tiesību un darba drošības intereses. Vairāk nekā 800 darbinieku lielais kolektīvs un tā intelektuālais potenciāls, kas palīdz attīstīt kvalitatīvu un eksportspējīgu produktu ražošanu, ir mūsu lielākā vērtība,” piebilst Valērijs Maligins, AS „Olainfarm” valdes priekšsēdētājs.

 

 

 

AS „Olainfarm” pastāvīgi nodrošina darbiniekiem dažādas apmācības, kursus un seminārus, lai paaugstinātu profesionālo kvalifikāciju starptautiskā līmenī. Uzņēmums piedāvā jaunas darba vietas, labus darba apstākļus, stabilu atalgojumu, profesionālās izaugsmes iespējas un interesantu darbu, kā arī rūpējas par darbinieku atpūtu korporatīvajos un sporta spēļu pasākumos. 2011.gadā AS “Olainfarm” darbinieku skaits ir pieaudzis par 91 cilvēku.

 

 

 

AS „Olainfarm” arī rūpējas par ērtu darba apstākļu radīšanu darbiniekiem, tāpēc tiek strādāts pie ražošanas cehu un laboratoriju modernizācijas. 2011.gada nogalē lietošanā tika nodotas arī modernas sadzīves telpas, jauna ēdnīca un konferenču zāle.

 

 

 

Pirms sešiem gadiem AS “Olainfarm” saņēma Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības balvu „Sadarbības partneris 2005”.

 

""""

 

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar gandrīz 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 30 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 

Papildu informācija:

 

Salvis Lapiņš

 

AS „Olainfarm“ valdes loceklis

 

mob. tālr. +37126448873

 

e-pasts:

Pielikumi