Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Grindeks” fonds „Zinātnes un izglītības atbalstam” piešķir prēmijas skolotājiem, augstāko mācību iestāžu mācībspēkiem un mācību iestādēm
Emitents Grindeks, AS (5299006DWR32NKWM1O86)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-12-29 12:49:31
Versijas komentārs
Teksts

AS „Grindeks” fonds „Zinātnes un izglītības atbalstam” informē, ka šodien, 29. decembrī par nozīmīgu ieguldījumu izglītības veicināšanā pasniedzis prēmijas skolotājiem, augstākās izglītības mācību iestāžu mācībspēkiem un mācību iestādēm. Kopējais prēmiju apjoms – 18 100 latu. Laureāti – skolotāji katrs saņēma 700 latu prēmiju; augstskolu mācībspēki – 1000 latu prēmiju, savukārt, mācību iestādes saņēma atbalsta prēmijas 5000 latu apmērā.

Laureātu vidū ir Liepājas A. Puškina 2. vidusskolas ķīmijas skolotāja Nadežda Mednis, Draudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijas bioloģijas skolotāja Lauma Micāne, Ogres 1. vidusskolas ķīmijas skolotāja Inese Orbidāne. Prēmijas tika pasniegtas RSU Farmācijas fakultātes Zāļu formu tehnoloģijas katedras docentei Irēnai Dabertei, RSU Medicīnas fakultātes Iekšķīgo slimību katedras docētājai farmakoloģijā, docentei Santai Purviņai, RTU Bioloģiski aktīvo savienojumu ķīmijas tehnoloģijas katedras vadītājai, profesorei, ķīmijas doktorei, LZA korespondētājloceklei Mārai Jurei, RTU Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes dekānam, profesoram, ķīmijas doktoram, LZA korespondētājloceklim Valdim Kokaram, LU Ķīmijas fakultātes Organiskās ķīmijas katedras asociētajai profesorei Andai Prikšānei, LU Bioloģijas fakultātes Augu fizioloģijas katedras asociētajam profesoram Uldim Kondratovičam. Īpašas atbalsta prēmijas saņēma Liepājas A. Puškina 2. vidusskola un Olaines Mehānikas un tehnoloģijas koledža.
 
AS „Grindeks” fonda „Zinātnes un izglītības atbalstam” valdes priekšsēdētājs Kirovs Lipmans: „„Grindeks” ir inovatīvs uzņēmums, kura darbība ir cieši saistīta ar zinātni, pētniecību, izglītību. Apliecinot rūpes par Latvijas zinātnes un izglītības attīstību, 2006. gadā uzņēmums izveidoja fondu “Zinātnes un izglītības atbalstam”. Ik gadu „Grindeks” fonda atbalstu saņem tie, kas ir apliecinājuši izcilību dažādās Latvijas izglītības un zinātnes sfērās. Piecu gadu darbības laikā fonds ir piešķīris prēmijas, stipendijas un atbalstījis dažādus izglītību un zinātni veicinošus projektus gandrīz pusmiljona latu vērtībā. Tas ir devums, ko ir grūti novērtēt īsā laika termiņā, taču tas ir nozīmīgs ieguldījums nākotnē un Latvijas valsts attīstībā. Izsaku vislielāko atzinību un paldies mūsu laureātiem – skolotājiem, augstāko mācību iestāžu mācībspēkiem un mācību iestādēm, kas sagatavo ķīmijas un farmācijas nozarei zinošus un augsti kvalificētus speciālistus!”
 
 
Par AS „Grindeks” fondu „Zinātnes un izglītības atbalstam”
 
AS „Grindeks” fonds „Zinātnes un izglītības atbalstam” tika izveidots 2006. gadā ar mērķi atbalstīt un veicināt speciālistu izaugsmi un izglītošanu inženierzinātnēs, dabaszinātnēs, farmācijā un medicīnā. Piecu gadu laikā „Grindeks” fonds ir piešķīris stipendijas un prēmijas, kā arī atbalstījis veicinošos projektus vairāk kā 425 tūkst. latu apmērā.
 
Kontakti:
Laila Kļaviņa
AS „Grindeks” Komunikācijas departamenta vadītāja
Tel.: 67083370, 29256012
fakss: 67083505
E-pasts: laila.klavina@grindeks.lv

 

Pielikumi