Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ir noslēgusies Olainfarm 3. ceturkšņa virtuālā konference
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-12-09 14:34:18
Versijas komentārs teksts
Teksts

Ir noslēgusies AS "Olainfarm" 3.ceturkšņa virtuālā konference.

Šodien, 8.decembrī, AS "Olainfarm" aizvadīja 3.ceturkšņa virtuālo konferenci investoriem.

Konferences laikā AS "Olainfarm" Valdes loceklis Salvis Lapiņš sniedza informāciju par būtiskiem jautajumiem uzņēmuma attīstībā, kā arī analizēja 2011.gada 3.ceturkšņa finanšu rādītājus.

Konferences ietvaros Salvis Lapiņš informēja, ka 2012.gadā AS "Olainfarm" prognozē 12% lielu realizācijas pieaugumu, vienlaikus norādot, ka, kamēr uzņēmums pelnīs atbilstošā līmenī, tiek plānots arī izmaksāt dividendes, kuras varētu būt 10% apmērā no peļņas.

Šobrīd AS "Olainfarm" neplāno jaunu akciju emisiju, ņemot vērā, ka šobrīd uzņēmumam nav plānoti lieli investīciju projekti.

Pilns virtuālās konferences ieraksts ir pieejams šeit:ej.uz/OLFvebinars , savukārt konferences laikā sniegtā prezentācija pieejama AS "Olainfarm" iepriekš sniegtajā paziņojumā: https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=481666&messageId=588874 .

AS "Olainfarm" pateicas visiem, kas piedalījās virtuālajā konferencē!

Informāciju sagatavoja:

Salvis Lapiņš

AS "Olainfarm" valdes loceklis

mob.tālr. +37126448873

e-pasts: slapinsh@olainfarm.lv

Pielikumi