Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
“Olainfarm” paziņo par jauniem sadarbības partneriem un prognozēm
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-12-08 15:58:58
Versijas komentārs
Teksts

Olaine, 2011.gada 8.decembris

 

    •  

      ir panākta vienošanās ar vienu no uzņēmuma multinacionālajiem partneriem par iepirkumu palielināšanu no AS “Olainfarm” 2012.gadā par 67% jeb vairāk kā vienu miljonu eiro;

       

       

      ir noslēgti sadarbības līgumi, kas paredz, ka AS “Olainfarm” kļūs par izplatītāju un mārketinga partneri lielam Eiropas farmācijas ražotājam. AS “Olainfarm” izplatīs kopumā 23 šī partnera produktus Latvijā un Baltkrievijā. Pirmā realizācija ir sagaidāma 2012.gada beigās;

       

       

      šobrīd tiek apspriests AS “Olainfarm” budžeta projekts, kas paredz nekonsolidētās realizācijas pieaugumu 2012.gadā par 12%;

       

       

      tiek plānots, ka 2012.gadā kāds no Baltijas biržu dalībniekiem uzsāks Olainfarm akciju likviditātes nodrošināšanu.

       

 

Pielikumā: vebināra laikā sniegtā prezentācija

2011.gada 9 mēnešu rezultāti liecina, ka AS “Olainfarm” pārdošanas apjomi ir auguši par gandrīz 40%, salīdzinājumā ar šo periodu pērn, sasniedzot 26,3 miljonus latu (37,4 miljoni eiro). Realizācijas apjomi šī gada deviņos mēnešos jau pārsniedz visa 2010.gada ieņēmumu rezultātu par vairāk nekā miljonu latu.

 

 

 

Pārdošanas apjomu pieaugums atspoguļojās arī uzņēmuma peļņā, kas 2011.gada trešajā ceturksnī sasniedza vēsturiski labāko rezultātu, proti, 1,8 miljonus latu (2,6 miljoni eiro), savukārt šī gada pirmajos deviņos mēnešos - 5 miljonus latu (7,1 miljoni eiro).

 

2011.gada 16.novembrī AS “Olainfarm” valde pārskatīja realizācijas un peļņas prognozi šim gadam, nosakot, ka realizācijas apjoms šogad ir plānots 35 miljoni latu (49,8 miljonus eiro), bet peļņas apjoms - 6,3 miljoni latu (8,96 miljoni eiro) apmērā. Saskaņā ar šo neauditēto pārskatu deviņu mēnešu laikā ir izpildīti 75% no pārskatītās gada realizācijas prognozes un 80% no pārskatītās gada peļņas prognozes. 

 

""""

 

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar gandrīz 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 30 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 

 

 

Papildu informācija:

 

Salvis Lapiņš

 

AS „Olainfarm“ valdes loceklis

 

mob. tālr. +37126448873

e-pasts: slapinsh@olainfarm.lv

 

“Olainfarm” paziņo par jauniem sadarbības partneriem un prognozēm

 

 

 

Šodien 2011.gada 3.ceturkšņa virtuālajā konferencē AS "Olainfarm" valdes loceklis Salvis Lapiņš analizēja 3.ceturkšņa finanšu rādītājus un paziņoja par šādiem būtiskiem jaunumiem uzņēmuma attīstībā:

 

 

Pielikumi
webinarpresentation.pdf (1005.94 kB)