Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Preses relīze - Četri starptautiski apbalvojumi palielinājuši AS Latvijas balzams produktu eksportu
Emitents Amber Latvijas balzams, AS (097900BGLZ0000056644)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-11-15 18:57:06
Versijas komentārs
Teksts

Preses relīze

Četri starptautiski apbalvojumi palielinājuši AS Latvijas balzams  produktu eksportu
 
AS Latvijas Balzams ražotie produkti plašajam apbalvojumu klāstam piepulcējuši četras jaunas medaļas, radot negaidītu interesi no alkohola importētājiem visā pasaulē. Rīgas Melnais balzams upeņu un brendijs Grand Cavalier augsti novērtēti divos prestižākajos alkoholisko dzērienu konkursos, starptautiskā konkurencē dažādās kategorijās iegūstot vienu zelta un trīs sudraba medaļas.
 
Rīgas Melnais balzams upeņu turpina Rīgas Melnais balzams uzvaras gājienu, kam saņemti jau 50 apbalvojumi. Starptautiskajā konkursā The Liqueur Master 2011 Londonāneatkarīgo tiesnešu žūrija Rīgas Melnajam balzamam upeņu piešķīrusi sudraba medaļu par garšu kategorijā Herbal Liqueurs and Bitters un zelta medaļu kategorijā Dizains un iepakojums.
 
The Liqueur Master 2011 starptautiskā The Spirit Master konkursa sērijas ietvaros ir viens no prestižākajiem konkursiem alkoholisko dzērienu industrijā, un Rīgas Melnais balzams upeņu tajā debitējis, lai pārbaudītu savus spēkus starp labākajiem alkoholisko dzērienu zīmolu ražotājiem no visas pasaules.
 
Vienlaikus Rīgas Melnais balzams upeņu ar savu unikalitāti pārsteidzis vēl viena prestiža foruma - Starptautiskā vīnu un stipro alkoholisko dzērienu konkursa (International Wine&Spirits Competition) vērtētājus Lielbritānijā. Tajā Rīgas Melnais balzams upeņu atzīts par labāko savā klasē, saņemot sudraba medaļu kategorijā Aromatizētie alkoholiskie dzērieni. Šis bija labākais no produktiem attiecīgajā kategorijā. Zelts netika piešķirts.
 
Jāatzīmē, ka vēl šajā prestižajā konkursā ar sudraba medaļu kategorijā Brendiji apbalvots AS Latvijas balzams īpaši Lietuvas tirgum radītais dzēriens - Grand Cavalier. Jau kopš 2009.gada tas kaimiņvalstī ir pārdotākais importa brendijs.
 
AS Latvijas balzams produktu eksotiskākais galamērķis ir Namībija, lai arī starp 30 valstu eksporta tirgiem arī tādas valstis kā Bulgārija, Kazahstāna u.c.
 
“Šogad tika izlemts paplašināt savu darbības lauku un uzsākt arī alkoholisko dzērienu eksportu uz Āfrikas kontinentu. Un tieši Namībijā kāda vietējā tirgotāja izvēle, ar kuru alkoholisko dzērienu ražotāju strādāt, tika izdarīta par labu mums. Uz Namībiju Latvijas balzams eksportē gan degvīnus, kā LB Vodka, gan Rīgas Melno balzamu, vieglos alkoholiskos kokteiļus, liķierus, džinu un brendijus,” stāsta AS Latvijas balzams eksporta direktors Viktors Kirpičkins.
 
 
Ziņu sagatavoja:
Inta Belova
+371 67011715
Pielikumi