Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SAF Tehnika uzsāk nelicencēto produktu SAF FreeMile tirdzniecību internetā
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Finanšu pārskati
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-11-14 16:06:12
Versijas komentārs
Teksts

Šā gada 14. novembrī augstākās klases licencēto un nelicencēto mikroviļņu radio ražotājs A/S SAF Tehnika (NASDAQ:SAF1R) paziņo par nelicencēto produktu un ar tiem saistīto aksesuāru tirdzniecības uzsākšanu internetā. SAF FreeMile interneta veikalā www.saf-lastmile.com varēs iegādāties SAF FreeMile mikroviļņu radio sistēmas, iekārtām atbilstošas antenas, kā arī visus nepieciešamos aksesuārus.

Interneta veikalā nopērkamie produkti būs tie paši, kurus pašlaik ir iespējams iegādāties pie uzņēmuma partneriem un izplatītājiem visā Eiropā. Papildus stingriem piegādes noteikumiem, sertificētas drošības sistēmas, klientiem būs iespēja arī saņemt RMA pakalpojumus un tehniskas konsultācijas, tiešsaistē sazinoties ar SAF Tehnika speciālistiem.

Sākot no šodienas iepirkšanās interneta veikalā būs pieejama Eiropas Savienības klientiem, taču 2012. gada sākumā ir plānots pakāpeniski paplašināt pircēju loku, padarot pirkumus iespējamus arī Ziemeļamerikā.

Kā Eiropas uzņēmums, kas darbojas pēc visaugstākās kvalitātes standartiem, mēs esam priecīgi paziņot par tirdzniecības uzsākšanu internetā, sniedzot iespēju viegli un ērti iegādāties kvalitatīvas nelicencēto bezvadu datu pārraides iekārtas tiem klientiem, kuriem līdz šim tādas iespējas nebija. Mēs no sirds ceram, ka mūsu zināšanas un ievērojamā pasaules mēroga pieredze spēs nodrošināt atbalstu šī biznesa segmenta pārstāvjiem, stiprinot viņu uzņēmumu ilgtspējīgu izaugsmi,” šādi veikala atklāšanu komentēja Jānis Ennītis, A/S SAF Tehnikas rīkotājdirektors.

SAF FreeMile Full Outdoor radio tiek izstrādāti un ražoti nelicencētās frekvencēs 17 GHz un 24 GHz, un tie ir paredzēti Ethernet pakešu datu un E1 balss pārraides vajadzībām. SAF FreeMile sistēmas apvieno vairākas lieliskas īpašības, kā, piemēram, zema interference, augsta signāla pieejamība pat sliktos laika apstākļos, kā arī augsta kapacitāte – pārraidīto datu apjoms abos virzienos var sasniegt līdz pat 100 Mbps.

Sistēmām nav nepieciešama licencēšana, kā arī tās ir viegli instalēt un konfigurēt. Sistēmas var izmantot jebkurā bezvadu tīklā – fiksētā vai mobilā, privātā vai valsts sektorā. SAF FreeMile produkti tirgū ir pieejami jau no pagājušā gada.

Lai uzzinātu vairāk par SAF FreeMile un interneta veikala piedāvātajām iespējām, aicinām apmeklēt www.saf-lastmile.com.
A/S SAF Tehnika ir ISO sertificēta un tās ražotie produkti atbilst ETSI, FCC un Industry Canada prasībām. Izstrāde un  ražošana tiek veikta Eiropā. Uzņēmuma produkcija tiek tirgota vairāk nekā 100 valstīs visā pasaulē.

Papildus informācija:
Evija Baula
Sabiedrisko attiecību speciāliste
email: evija.baula@saftehnika.com
Tel.: + 37167046836
Cell: +37128321144
www.saftehnika.com

 

Pielikumi