Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par preses konferenci
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-11-01 15:19:35
Versijas komentārs
Teksts

 

Olaine, 2011.gada 1.novembrī
 
Paziņojums par preses konferenci
 
2011. gada 2. novembrī AS„Olainfarm” organizē preses konferenci par tāsdarbības uzsākšanu Latvijas farmācijas mazumtirdzniecības tirgū.
 
Preses konferencē AS „Olainfarm”valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins iepazīstinās ar jau veiktajiem pasākumiem uzņēmuma darbības sākšanai farmācijas mazumtirdzniecībā un nākotnes plāniem.
 
Jautājumu un atbilžu sesijā V. Maligina kungs un citi klātesošie AS „Olainfarm” pārstāvji atbildēs uz visiem žurnālistu jautājumiem.
 
 

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar gandrīz 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijaiun visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 30 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.
 
 
Informāciju sagatavoja:
 
Salvis Lapiņš
AS Olainfarm
Valdes loceklis
mob. tālr. +371 26448873
 
 
Pielikumi