Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par AS Ventspils nafta padomes reģistrāciju
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-10-04 16:47:09
Versijas komentārs
Teksts

Ar šo akciju sabiedrības „Ventspils nafta” (Ventspils nafta) vadība informē, ka LR Uzņēmumu reģistrs 2011.gada 3.oktobrī ir reģistrējis nepilnu Ventspils naftas padomes, kas ievēlēta 2011.gada 27.jūlijā, sastāvu. Nepilna padomes sastāva reģistrācija ir izskaidrojama ar to, ka daļa no Ventspils naftas otra lielākā akcionāra (akciju sabiedrības „Latvijas Naftas Tranzīts”) izvirzītajiem un ievēlētajiem padomes locekļiem Rudolf Meroni, Guy David Anstis, Jānis Hāze un Mihhail Dementjev līdz šim laikam nav iesnieguši Ventspils nafta vadībai savu piekrišanu būt par padomes locekli oriģinālus. Bez oriģinālu dokumentu esamības LR Uzņēmumu reģistrs nevar pieņemt lēmumu par pilnas padomes reģistrāciju.

Ventspils nafta vadība veiks pilnas padomes sastāva, kas ievēlēts 2011.gada 27.jūlijā, reģistrāciju LR Uzņēmumu reģistrā pēc tam, kad tiks saņemtas augstāk minēto četru padomes locekļu trūkstošo piekrišanu būt par padomes locekli oriģināli.
 
 
Papildu informācija:
         Elīna Dobulāne
         Preses sekretāre
         AS „Ventspils nafta”
         Tālr. 25959447
         E-pasts: elina.dobulane@vnafta.lv
Pielikumi