Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PAR OBLIGĀTO AKCIJU ATPIRKŠANAS PIEDĀVĀJUMU
Emitents Olaines kūdra, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-09-22 16:18:21
Versijas komentārs
Teksts

Finanšu un kapitāla tirgus komisija 22.09.2011. ir saņēmusi sabiedrības ar ierobežotu atbildību ''Florabalt SIA'', akciju sabiedrības ''Olaines kūdra'' akciju atpirkšanas piedāvājuma izteicēja, iesniegumu atļaujas saņemšanai obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma izteikšanai atbilstoši Finanšu instrumentu tirgus likuma 70. pantam.

Informācija par akciju atpirkšanas piedāvājumu

1. Informācija par piedāvātāju, norādot tā attiecības ar akciju sabiedrību ''Olaines kūdra'':

Piedāvātājs – sabiedrība ar ierobežotu atbildību ''Florabalt SIA'' (reģistrēta Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra komercreģistrā 03.11.2000. ar reģistrācijas numuru 40003516811, juridiskā adrese Vecumnieku novads, Valles pagasts, Liepas- 1, LV-5106,) kam kopumā pieder 1 518 213 akciju sabiedrības ''Olaines kūdra'' akciju, kas sastāda 84.35 % no akciju sabiedrības ''Olaines kūdra'' balsstiesīgā un apmaksātā pamatkapitāla.

2. Akciju atpirkšanas piedāvājuma veids : Obligātais akciju atpirkšanas piedāvājums

3. Vienas akcijas atpirkšanas cena pēc prospektā sniegtās informācijas : Ls 1.99

4. Piedāvājuma termiņš : Akciju atpirkšanas piedāvājumu akciju sabiedrības ''Olaines kūdra'' akcionāri var pieņemt trīsdesmit dienu laikā, skaitot no dienas, kad ir publicēts sludinājums par akciju atpirkšanas piedāvājumu laikrakstā "Latvijas Vēstnesis". Akciju atpirkšanas piedāvājums ir spēkā tikai pēc Finanšu un kapitāla tirgus komisijas lēmuma par atļauju izteikt minēto akciju atpirkšanas piedāvājumu pieņemšanas.

Pielikumi