Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par ārkārtas akcionāru sapulci
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-09-15 12:16:47
Versijas komentārs
Teksts

 

AS “Ventspils nafta” (VN) vadība ir (2011.gada 5.septembrī) saņēmusi vēstuli no viena no lielākajiem VN akcionāriem AS “Latvijas naftas tranzīts” (LNT) ar pieprasījumu sasaukt vēl vienu akcionāru sapulci ar tikai vienu darba kārtības jautājumu – „AS “Ventspils nafta” padomes locekļu (padomes) ievēlēšana”.

 Atbilstoši Latvijas Republikas Komerclikuma 270.pantam VN vadība apstiprina, ka tiks sasaukta ārkārtas akcionāru sapulce Rīgā (ar minēto vienu darba kārtības jautājumu) laika ietvarā, kas noteikts Komerclikuma 270. panta 21.daļā, un konkrēta akcionāru sapulces norises informācija (datums, vieta un tml) tiks paziņota savlaicīgi (vismaz 30 dienas iepriekš) saskaņā ar likumu.
 
Tomēr VN vadība vēlas izteikt viedokli citiem akcionāriem, ka uzskata šo pieprasījumu par vieglprātīgu, nelietderīgu un sabiedrības laika un līdzekļu tērēšanu. VN pirms sešām nedēļām ievēlētais padomes pašreizējais sastāvs pilnībā atspoguļo lielāko akcionāru intereses, ieskaitot LNT, kura, mūsuprāt, (pretēji tās apgalvojumiem) pilnībā bija gatava iepriekšējai akcionāru sapulcei, kā to apliecina, piemēram, pašreizējā padomes locekļa R.Meroni 5 dienas pirms sapulces sagatavotā piekrišana kļūt par VN padomes locekli. Tādēļ aicinām citus akcionārus pārliecināt LNT atteikties no tās pieprasījuma un taupīt akcionāru laiku un līdzekļus.

 

 

Papildu informācija:
         Elīna Dobulāne
         Preses sekretāre
         AS „Ventspils nafta”
         Tālr. 25959447
         E-pasts: elina.dobulane@vnafta.lv
 

Pielikumi