Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par AS “GE Money Bank” ārkārtas akcionāru sapulces lēmumiem
Emitents GE Money Bank, AS
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-09-05 18:34:41
Versijas komentārs
Teksts

2011. gada 5. septembrī no plkst. 12:00-13.00 notika AS “GE Money Bank” akcionāru ārkārtas sapulce, kurā tika izskatīti visi dienas kārtībā iekļautie jautājumi un pieņemti šādi lēmumi:


1. Par Bankas padomes locekļu vēlēšanām


Akcionāri lēma par esošo padomes locekļu atsaukšanu, jaunu padomes locekļu ievēlēšanu, lēmums ietver atliekošos nosacījumus. Nosacījumi, pēc kuru izpildes stājas spēkā jaunās padomes pilnvaras, ir:

  1. „OTKRITIE Financial Corporation” AS ir ierakstīta kā visu SIA „Finstar Baltic Investments” dalībnieku reģistrā reģistrēto SIA „Finstar Baltic Investments” kapitāldaļu 100% īpašnieks; un
  2. Finanšu un kapitāla tirgus komisija nav iebildusi pret jauno padomes locekļu iecelšanu.


Tā kā tiek gaidīts Finanšu un kapitāla tirgus komisijas apstiprinājums darījumam par SIA „Finstar Baltic Investments” kapitāldaļu (100%) pārdošanu, pašlaik esošo padomes locekļu atsaukšana un jaunās padomes pilnvaras vēl nestājas spēkā, un līdz turpmākajam paziņojumam darbu turpina esošā padome.
 

Papildu informācija:

Kristīne Rasnača
Komunikācijas projektu vadītāja
GE Money Bank Latvia
tel.: +371 67029019
mob.: +371 26490696
E-pasts: kristine.rasnaca@ge.com
 

Pielikumi