Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
TKB akcionāru sapulce apstiprina kapitāla palielināšanu
Emitents TRASTA KOMERCBANKA, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-08-23 17:10:16
Versijas komentārs
Teksts

Sakarā ar š.g. 1.jūlijā noslēgto trīspadsmito akciju emisiju AS "Trasta komercbanka" (TKB) akcionāri apstiprināja izmaiņas statūtos.

Š.g. 22.augustā notika Trasta komercbankas akcionāru pilnsapulce. Bankas akcionāri apstiprināja grozījumus bankas statūtos, kā arī statūtu jauno redakciju sakarā ar trīspadsmitās akciju emisijas noslēgumu, kurā fiksēts jaunais bankas apmaksātais kapitāls.

Kā jau bija ziņots, 2011.gada 1.jūlijā ir noslēgusies Trasta komercbankas trīspadsmitā akciju emisija. Tās laikā AS „Trasta komercbanka” pamatkapitāls ir palielināts par Ls 7 458 200. Pirms 13. akciju emisijas uzsākšanas bankas apmaksātais pamatkapitāls sastādīja Ls 7 048 600. Līdz ar to pašreizējais bankas apmaksātais kapitāls ir Ls 14506800. Bankas pamatkapitāla palielināšana sekmēs tās stabilitāti un turpmāko attīstību.

Jūlija Jurgele
Sabiedrisko attiecību speciāliste
AS "Trasta komercbanka"

Pielikumi