Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Būtiski notikumi
Emitents Latvijas tilti, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-08-02 12:25:05
Versijas komentārs
Teksts

 

Danske Banka noslēdz līgumu ar AS „Latvijas tilti” par garantiju sniegšanu

 

Danske Banka parakstījusi līgumu ar AS „Latvijas tilti” par garantiju līnijas līgumu 8 miljonu eiro apmērā uz pieciem gadiem.

 

Danske Bankas vadītājs Raivis Kakānis norāda: „Esmu gandarīts par uzsākto sadarbību un to, ka esam spējuši AS „Latvijas tilti” piedāvāt viņu biznesa vajadzībām atbilstošus risinājumus finanšu pakalpojumu jomā. „Latvijas tilti” ir uzņēmums, kura veiksmīgā darbība starptautiskā mērogā sniedz nozīmīgu artavu Latvijas ekonomikas stiprināšanā un valsts eksporta apjomu palielināšanā.”

 

AS „Latvijas tilti” un holdinga „LNK Group” padomes priekšsēdētājs Aleksandrs Milovs norāda: „Man ir sevišķi patīkami, ka holdinga kompānija LNK Group, un tieši meitas uzņēmums AS „Latvijas tilti” uzsākusi stratēģisku mijiedarbību ar vienu no ievērojamākām bankām Eiropā – Danske Banku. Mēs esam pārliecināti, ka plašais bankas pakalpojumu sortiments, kā arī augstais apkalpošanas līmenis atklās papildu iespējas mūsu uzņēmumu efektīvai funkcionēšanai.”

 

Par AS Latvijas tilti:

AS Latvijas tilti ir viens no lielākajiem būvniecības uzņēmumiem Latvijā. Kompānija specializējas tiltu, viaduktu, tuneļu būvniecībā un rekonstrukcijā, kā arī jūras piestātņu un krasta būvju būvniecībā. Sešdesmit piecu darba gadu laikā uzņēmums ir uzbūvējis vairākus tūkstošus tiltu un hidrotehnisku būvju gan Latvijā, gan ārpus valsts robežām.

 

Par Danske Banku

Danske Banka ir Dānijā reģistrētās Danske Bank filiāle Latvijā. Danske Bank Group ir lielākā banka Dānijā un viena no vadošajām finanšu institūcijām Eiropā. Danske Bank Group ir plaši pārstāvēta 15 valstīs un tai ir 5 miljoni klientu, par kuru ērtībām ikdienā rūpējas aptuveni 21 500 bankas darbinieku.

Danske Bankas mērķis ir kļūt par savu klientu labāko lokālo partneri finanšu jautājumos. Bankas darbību raksturo kvalitatīvs serviss un individuāla pieeja katra klienta vēlmēm un vajadzībām.


Pielikumi