Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
“Olainfarm” izsaka viedokli par akciju atpirkšanas piedāvājumu
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-07-21 16:00:56
Versijas komentārs
Teksts

 

Olaine, 2011.gada 21.jūlijā
 
 “Olainfarm” izsaka viedokli par akciju atpirkšanas piedāvājumu
 
Šodien, 2011.gada 21.jūlijā, AS “Olainfarm” valde ir konstatējusi, ka Valērija Maligina izteiktais brīvprātīgais akciju atpirkšanas piedāvājums atbilst normatīvajiem aktiem. Valde, gan atzīmē, ka piedāvātā cena neatbilst nedz šī brīža akcijas cenai biržā nedz arī atspoguļo uzņēmuma attīstības potenciālu, tomēr, ņemot vērā ierobežoto akciju likviditāti, pieļauj, ka izteiktais piedāvājums varētu būt interesants lielāku akciju pakešu turētājiem, it īpaši tādiem, kas akcijas iegādājušies par cenu, kas būtiski zemāka par piedāvāto. Pats Valērijs Maligins, kurš ir ari AS „Olainfarm” valdes priekšsēdētājs, balsojumā par atzinumu par brīvprātīgo atpirkumu atturējās.
 
Valērijs Maligins ir informējis AS “Olainfarm” valdi, ka neatkarīgi no akciju atpirkšanas rezultāta nav plānojis veikt būtiskas izmaiņas uzņēmumā vai tā komercdarbībā – AS “Olainfarm” turpinās gatavo zāļu un ķīmiski-farmaceitisko produktu ražošanu. Viņš nav paredzējis mainīt AS “Olainfarm” atrašanās un darbības vietu un nav plānojis būtiskas izmaiņas uzņēmuma darbinieku sastāvā un skaitā. Tāpat V. Maligins ir īpaši uzsvēris, ka neplāno AS “Olainfarm” izslēgšanu no regulētā tirgus.
 
2011.gada 15.jūlijā Finanšu un kapitāla tirgus komisija pieņēma lēmumu Nr.133 atļaut AS "Olainfarm" akcionāram Valērijam Maliginam izteikt akciju sabiedrības „Olainfarm”, brīvprātīgo akciju atpirkšanas piedāvājumu.
 

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar gandrīz 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijaiun visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 30 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.
 
Papildu informācija:
Salvis Lapiņš
AS „Olainfarm“ valdes loceklis
mob. tālr. +37126448873
 
 
Pielikumā:  Akciju sabiedrības „Olainfarm” valdes atzinums par Valērija Maligina izteikto brīvprātīgo akciju atpirkšanas piedāvājumu
 
Pielikumi
20110718 Olainfarm valdes atzinums_SL_LV.doc (39.50 kB)