Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Publikācija žurnāla “Otkritij Gorod”
Emitents VEF Radiotehnika RRR, AS (48510000PIT2XZ7X9Y86)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-06-06 09:20:14
Versijas komentārs
Teksts

 

Žurnāla “Otkritij Gorod” jūnija numurā tiks sniegts ieskats uzņēmuma darbības nākotnē.
 Latvijasrūpnīca VEFRadiotehnikaRRR kopā arKrievijaszinātniekuA.Gaidarovugatavaveikt īsturevolūciju augstaskvalitātesskaņureproduktīvāsfunkcijasnozarē, laiatgūtu audiotehnoloģijulīderaslavu.
 Pēc izgudrotāja Aleksandra Gaidarova vārdiem, vienu no pirmajiem akustiku paraugiem, kas, tika izstrādāts pretēji aperatūrā vērstiem skaļruņiem, iegādājās Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs, kaislīgs labas skaņas un mūzikas fans. Rīgā plāno uzsākt jauno akustisko sistēmu ražošanu jau šogad, tā papildina “VEF Radiotehnika RRR” valdes priekšsēdētājs Eduards Maļejevs. Reālu A.Gaidarova izgudrojumu paraugu izgatavošana tika veikta arī agrāk. Tomēr līdz sērijveida ražošanai nenonāca. “Mēs ceram, ka mums izdosies izveidot ražošanu atbilstošā līmenī” turpina E.Maļejevs, “tam mums ir astoņdesmit gadu darba pieredze un augstas klases speciālisti. Valdība velta lielu uzmanību ražošanai, jo valstī ir nepieciešamas darba vietas un eksports. Domājam, ka šis projekts atradīs arī atbalstu un līdzfinansējumu no ES fondu puses”.
Pielikumi