Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par balsstiesību īpatsvara izmaiņām
Emitents Ditton pievadķēžu rūpnīca, AS (391200LSGSVWPZW6LL87)
Veids Līdzdalības iegūšana vai zaudēšana
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-05-25 15:50:47
Versijas komentārs
FKTK komentārs

Finanšu un kapitāla tirgus komisija, saņēmusi AS "Ditton pievadķēžu rūpnīca" akcionāra E. Zavadska paziņojumu par nozīmīgas līdzdalības iegūšanu vai zaudēšanu, kurā akcionārs bija atzīmējis, ka paziņošanas iemesls ir cits (t.i., nav notikusi ne akciju atsavināšana, ne iegūšana), un paziņojumā minējis informāciju par pilnvaroto personu, saskaņā ar Finanšu un kapitāla tirgus komisijas likuma 2. panta pirmo daļu un 6. panta 2. punktu veica pārbaudi. Pārbaudē tika noskaidrots, ka balsošana ar E. Zavadskim piederošajām AS "Ditton pievadķēžu rūpnīca" akcijām, pēc viņa skaidrotā, aizvien notiks saskaņā ar E. Zavadska norādījumiem.

Teksts
Akciju sabiedrība „Ditton pievadķēžu rūpnīca” ir saņēmusi akcionāra E.Zavadska paziņojumu (pielikumā) par balsstiesību īpatsvara izmaiņām sakarā ar izsniegto pilnvaru pilnvarniekam dalībai akcionāru pilnsapulcē 31.05.2011..

P.Dorofejevs
Valdes priekšsēdētājs


Pielikumi
pazinojums_E.Zavadskis.pdf (740.04 kB)