Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par izmaiņām AS „GE Money Bank” valdes sastāvā
Emitents GE Money Bank, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-05-20 17:04:33
Versijas komentārs
Teksts

AS „GE Money Bank” (turpmāk tekstā Banka) padome nolēmj:

1. Ievēlēt Juritu Brunavu par Bankas valdes locekli uz 5 (pieciem) gadiem, nosakot pilnvaru sākuma termiņu no 2011.gada 16.maija.
2. Ievēlētajam valdes loceklim ir tiesības pārstāvēt Banku kopīgi ar vēl 1 (vienu) valdes locekli.
 

Bankas valde turpinās darbu šādā sastāvā: valdes priekšsēdētāja – Alla K. Woodson, valdes locekļi - Francisco Javier Lopez Segura, Franck Antoine Raymond Marzilli, Aleksandra Baranova un Jurita Brunava.

Juritai Brunavai ir 17 gadu vadītājas pieredze banku, finanšu pakalpojumu, klientu konsultēšanas un pakalpojumu sniegšanas jomās.
J. Brunavas iepriekšējā darba pieredze:


1. No 2007. gada līdz pat šim brīdim: AS „GE Money Bank” Operāciju pārvaldes direktore;
2. No 2005. gada līdz pat šim brīdim: AS „GE Money” valdes locekle
3. No 2004. – 2005. gadam: SIA „Runway” izpilddirektore
4. No 1997 – 2002. gadam: GE Lighting pārstāvniecība, Reģionālā vadītāja Baltijas valstīs


J. Brunava ieguva zinātņu bakalaura grādu mehānikā un inženiera-tehnologa grādu Rīgas Tehniskajā universitātē, vēlāk izglītību papildinājusi ar Starptautiskās ekonomikas un jurisprudences studijām Latvijas Universitātē. 2004. gada Jurita Brunava ieguva Uzņēmējdarbības Vadības maģistra grādu Rīgas Biznesa skolā, Executive MBA programmā, kas veidota sadarbībā ar Ņujorkas Valsts universitāti Bufalo un Otavas universitāti.


Jaunajai valdes loceklei Bankas akcijas nepieder.


Izmaiņas Bankas vadībā neietekmēs Bankas vispārējo darbības stratēģiju. Uzņēmums tiks vadīts, nodrošinot Bankas stabilās un drošās pozīcijas, tai skaitā augsto kapitāla pietiekamību un likviditāti.
 

Pielikumi