Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
LK: uzaicinājumi piedalīties padomes sēdēs vienmēr nosūtīti visiem tās locekļiem
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-05-12 16:09:03
Versijas komentārs
Teksts

AS „Latvijas kuģniecība” (LK) informē, ka saskaņā ar uzņēmuma padomes reglamentu informācija par visām LK padomes sēdēm un to darba kārtības jautājumiem tiek nosūtīta visiem padomes locekļiem, tai skaitā arī Valsts Sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) deleģētai pārstāvei Olgai Pētersonei.

O. Pētersones publiskie izteikumi, ka padomes locekle nav informēta par padomes sēdēm, pilnībā neatbilst patiesībai.

Tā, piemēram, šā gada 18. aprīlī LK informēja O. Pētersoni par klātienes padomes sēdi, kas notika 27. aprīlī plkst. 11.00. Uzaicinājums dalībai padomes sēdē un darba kārtības materiāli tika nosūtīti elektroniski. Uzaicinājums uz padomes sēdi tika nosūtīts arī pa faksu uz O. Pētersones pašreizējo darba vietu.

LK atkārtoti pauž nožēlu, ka VSAA pārstāve LK padomē O. Pētersone nav spējusi atrast iespēju piedalīties pēdējā padomes sēdē, tādējādi nenodrošinot atbilstošu valsts interešu pārstāvniecību (bez jebkādiem paskaidrojumiem LK par viņas neierašanās iemesliem), kā arī negūstot papildu informāciju par VSAA neskaidrajiem jautājumiem.

Saskaņā ar LK padomes reglamentu padomes priekšsēdētājam par kārtējās padomes sēdes laiku un vietu jāpaziņo piecas darba dienas pirms sēdes. Reglaments paredz, ka arī padomes sēdes darba kārtība un sēdē izskatāmie materiāli, kā arī lēmumu projekti padomes sēdes darba kārtības jautājumos ir jāiesniedz piecas darba dienas pirms kārtējās sēdes. Reglaments arī paredz iespēju nepieciešamības gadījumā noturēt padomes sēdi, lēmumus pieņemot ar faksimila sakaru līdzekļu palīdzību.

Papildu informācija:
Elīna Dobulāne
Preses sekretāre
AS „Latvijas kuģniecība”
Tālr. 25959447
E-pasts: elina.dobulane@lscgroup.lv

Pielikumi