Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par AS "LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE" saimnieciskās darbības apturēšanu uz laiku
Emitents Latvijas zoovetapgāde, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-05-06 10:40:56
Versijas komentārs
Teksts

                           Ņemot vērā vispasaules ekonomisko krīzi, kas ļoti būtiski ir skārusi lauksaimniecības sektoru Latvijā, Akciju sabiedrības (turpmāk - AS) "LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE" šī brīža valde pieliks visas pūles, lai uzlabotu veterināro pakalpojumu kvalitātes kompleksu, kā arī, iesaistot zinātniski pētniecisko sektoru, veicinās jaunu kvalitatīvu produktu, tehnoloģiju un pakalpojumu ienākšanu Latvijas tirgū. AS „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE" uzdevumi balstīti uz vispārējām tendencēm un notikumiem lauksaimniecībā Latvijā un arī Eiropā. Ņemot vērā ilgstoši nestabilo un neskaidro situāciju lauksaimniecībā, īpaši piensaimniecības nozarē, AS „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE" vēl jo intensīvāk spiesta domāt un plānot kā noturēties tirgū, saglabājot jau esošās iestrādes, gadu gadiem veiksmīgi un stabili izveidotās sistēmas darbību. AS „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE" vēl jo intensīvāk jādomā kā straujo vispārējo ekonomisko ne īpaši Latvijai labvēlīgo notikumu virpulī noturēt jau esošos klientus un būt interesantiem jaunu klientu acīs, saglabājot līdzšinējo servisu.

                   AS „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE" valde vēlas veikt visas nepieciešamās darbības, lai stabilizētu uzņēmuma AS "LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE" konkurētspēju tirgū. Diemžēl šobrīd sasniegt nospraustos mērķus ir neiespējami, jo ir uzsāktas vairākas tiesvedības, un līdz brīdim, kamēr spriedumi šajās tiesvedības stāsies spēkā, stabilizēt uzņēmumu un pildīt uzņēmumam pielīgtās un uzliktās saistības ir praktiski neiespējami.

Vēlamies norādīt, ka divas no būtiskākajām tiesvedībām ir:

                               1. Prasība par akcionāru 2008.gada 24.jūlija kārtējās sapulces lēmumu atzīšanu par spēkā                                           neesošiem jau ir celta.

                                2. AS „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE" prasība Par zaudējuma piedziņu no bijušajiem AS „LATVIJAS                                   ZOOVETAPGĀDE" valdes un padomes locekļiem.

AS „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE" 2011.gadā ir vērsusies Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Pārdaugavas klientu apkalpošanas centra nodaļā ar lūgumu apturēt saimniecisko darbību uz laiku, lai samazinātu administratīvo slogu, kas saistīts ar uzņēmuma ikdienas vadību un uzturēšanu.

 

AS "LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE"  Valdes priekšsēdētājs 

Aldis Taurītis

Pielikumi