Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Informācija masu medijiem
Emitents Amber Latvijas balzams, AS (097900BGLZ0000056644)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-05-06 09:29:46
Versijas komentārs
Teksts

 

Amatu nolēmis atstāt AS „Latvijas Balzams”
valdes priekšsēdētājs Kārlis Andersons
 
 
Kārlis Andersons beigs darbu AS „Latvijas Balzams” šā gada 6.maijā, lai pievērstos jauniem izaicinājumiem ārpus AS „Latvijas Balzams” un SPI Grupas.
 
Kārlis Andersons „SPI Group” strādājis piecus gadus un trīs no tiem pildījis „Latvijas Balzama” valdes priekšsēdētāja pienākumus.
 
„„SPI Group” vadība izsaka pateicību Kārlim Andersonam par viņa ieguldījumu kā arī novēl viņam veiksmi un izdošanos turpmākajās darba gaitās,” teica Bleins Roulets (Blaine Rowlette), „SPI Group” Baltic Business Unit vadītājs.
 
Par AS „Latvijas Balzams” ģenerāldirektora vietas izpildītāju no 6.maija ir iecelts AS „Latvijas Balzams” valdes loceklis un līdzšinējais ražošanas direktors Ronalds Žarinovs.
 
AS „Latvijas Balzams” 2011.gadā plānojis kāpināt apgrozījumu par 5%, sasniedzot 78,38 miljonus latu, un peļņas rādītājus paredzēts uzlabot par 24%, 2011.gadā sasniedzot 4,866 miljonus latu lielu peļņu.
 
 
 
 
 
Papildu informācija:
Evija Ercmane
„P.R.A.E. Sabiedriskās attiecības”
Korporatīvās komunikācijas direktore
29118014
Pielikumi