Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SAF Tehnikas komentārs par darījumu Kanādā
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-04-15 10:05:14
Versijas komentārs Izņēmu rindiņu, jo tas neattiecas uz darījuma summu. Tas ir valsts atbalsts visiem Kanādas uzņēmējiem. "Kopumā šim mērķim Kanādas valsts ir paredzējusi izlietot ap 225 miljonus dolāru trīs gadu laikā."
Teksts

Šā gada 12. aprīlī  tika paziņots par darījumu starp SAF Tehnikas partneri Kanādā, Crossover Distribution Corporation un Interneta servisa provaideri Manitobas provincē, NetSet Ltd. par 200 linku uzstādīšanu mazapdzīvotā Kanādas lauku reģionā.

Manitoba NetSet Ltd. ir viens no uzņēmumiem, kurš ir saņēmis Kanādas valsts finansējumu, lai Valsts ekonomikas rīcības plāna ietvaros paplašinātu fiksēto bezvadu platjoslas pārklājumu nomaļos Kanādas reģionos.

“Mēs esam priecīgi sadarboties ar Crossover un SAF šajā projektā”, komentēja Čārlijs Klarks, Manitoba NetSet prezidents. “Galvenie iemesli sadarbības partneru izvēlē ir Crossover ievērojamā pieredze un iespaids par SAF kā par vienu no vadošajam bezvadu risinājumu ražotājiem, kura produkti tiek eksportēti visā pasaulē.”

Šis darījums ir pacēlis SAF Tehniku pavisam citā līmenī Ziemeļamerikas tirgū, kā arī ir pavēris jaunas iespējas zīmola popularizēšanai šajā reģionā. Jaunā pieredze palīdzēs stiprināt SAF klātbūtni Ziemeļamerikā un popularizēt  kompāniju kā par pilna cikla Eiropas ražotāju, kas piedāvā kvalitatīvas datu pārraides iekārtas 99 valstīs visā pasualē.

Visas līgumā paredzētas piegādes tiks veiktas līdz šā gada beigām. Finanšu dati netiek atklāti.

Papildus informācija:
Evija Baula
Sabiedrisko attiecību speciāliste
E-mail: Evija.Baula@saftehnika.com
Tel.: + 371 67046836
Cell: +371 28321144

Pielikumi