Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par akcionāru sapulces sasaukšanu
Emitents Liepājas metalurgs, AS
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-03-28 16:58:42
Versijas komentārs
Teksts

Ar šo paziņojam, ka akciju sabiedrības "Liepājas metalurgs" kārtējā akcionāru sapulce notiks 2011.gada 28.aprīlī pulksten 900 Brīvības ielā 93, Liepājā, ar sekojošu darba kārtību:

  1. Akciju sabiedrības "Liepājas metalurgs" Padomes ziņojums par 2010.gada darbības rezultātiem.
  2. Akciju sabiedrības "Liepājas metalurgs" 2010.gada pārskata apstiprināšana.
  3. Akciju sabiedrības "Liepājas metalurgs" Valdes un Padomes atbrīvošana no atbildības par darbību 2010.gadā.
  4. Akciju sabiedrības "Liepājas metalurgs" 2010.gada peļņas sadale.
  5. Akciju sabiedrības "Liepājas metalurgs" 2011.gada budžeta apstiprināšana.
  6. Zvērināta revidenta vēlēšanas.
  7. Dažādi.

Ar sapulcē apspriežamo lēmumu projektiem akcionāri varēs iepazīties sākot ar 2011.gada 14.aprīli akciju sabiedrības "Liepājas metalurgs" sekretariātā, Brīvības ielā 93, Liepājā, darba dienās no plkst. 900 līdz 1500.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu pārstāvju starpniecību. Akcionāriem reģistrējoties jāuzrāda personību apliecinošs dokuments, pilnvarotajiem pārstāvjiem – arī atbilstoši noformēta pilnvara (pilnvarojuma veidlapa pieejama AS “Liepājas metalurgs” interneta mājas lapā http://www.metalurgs.lv, kā arī oficiālās obligātās informācijas centralizētās glabāšanas sistēmas interneta mājas lapā http://www.oricgs.lv un akciju sabiedrības “NASDAQ OMX Riga” interneta mājas lapā http://www.nasdaqomxbaltic.com) vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments.

Akcionāriem ir tiesības:

- iesniegt lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kartībā iekļautajiem jautājumiem 7 dienu laikā no dienas, kad izplatīts paziņojums par akcionāru sapulces sasaukšanu;

- uzdot jautājumus par akcionāru sapulces darba kartībā iekļautajiem jautājumiem, iesniedzot valdei rakstveida pieprasījumu vismaz 7 dienas pirms akcionāru sapulces; 

- 7 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas pieprasīt valdei papildu jautājumu iekļaušanu sapulces darba kartībā (šādas tiesības ir akcionāriem, kuri kopā pārstāv vismaz 1/20 daļu no AS “Liepājas metalurgs” pamatkapitāla.

Akcionāru reģistrācija sāksies no plkst. 830 sapulces norises vietā.

Ieraksta datums, uz kuru tiks fiksēts akcionāru saraksts akcionāru dalībai sapulcē ir 2011.gada 18.aprīlis. Šajā datumā dienas beigās tiks fiksēti akciju sabiedrības “Liepājas metalurgs” akcionāri un tiem piederošo akciju skaits, kuri būs tiesīgi piedalīties akcionāru sapulcē.

Akciju sabiedrības "Liepājas metalurgs" vadība informē, ka akciju sabiedrības "Liepājas metalurgs" kopējo balsstiesīgo akciju skaits ir 16 981 033.

Agrita Pakule
Vadītāja palīgs
T.: 63455926, pakule@metalurgs.lv

Pielikumi
akcionaru pilnvara_2011_LV.doc (22.00 kB)