Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Krievijas vēstnieks apmeklē “Olainfarm”
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-02-17 18:08:23
Versijas komentārs
Teksts

 

Olaine, 2011.gada 17.februārī
 
Krievijas vēstnieks apmeklē “Olainfarm”
 
Šodien, 2011.gada 17.februārī, AS “Olainfarm” apmeklēja V.E. Krievijas Federācijas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Aleksandrs Vešņakovs. Vizītes laikā vēstnieka kungs ar pavadošajiem Krievijas vēstniecības pārstāvjiem iepazinās ar AS “Olainfarm”ražotnes darbu un tikās ar uzņēmuma vadību, lai pārrunātu eksporta plānus.
 
V.E. Krievijas Federācijas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Aleksandrs Vešņakovs uzskata: “Krievijas un Latvijas sadarbībai ir augsts potenciāls un abu pušu uzdevums ir turpināt iesākto darbu pie tās veicināšanas. Esmu pateicīgs “Olainfarm” par laipno uzņemšanu un iespēju iepazīt kompānijas darbības principus un zāļu ražošanas procesus. “Olainfarm” jau veiksmīgi darbojas Krievijas tirgū un mums ir jāturpina risināt loģistikas problēmjautājumus, lai šī darbība kļūtu vēl spēcīgāka”.
 
“Krievija mums ir bijusi un būs lielākā eksporta valsts. Pērn “Olainfarm” Krievijas tirgū realizēja 47% savas produkcijas kopumā par gandrīz 12 miljoniem latu. Kopš 2002.gada uzņēmuma realizācijas apjoms Krievijā ir pieaudzis vairāk nekā 6 reizes un mēsšajā tirgūnodarbinām jau vairāk nekā 100 medicīnas un farmācijas nozares speciālistus. Pozitīvajai attīstības tendencei ir potenicāls augt. Mēs esam pagodināti, ka godājamais Vešņakova kungs ir ieradies vizītē “Olainfarm”. Tā apliecina, ka mūsu darbība Krievijā tiek atzinīgi novērtēta. Tikšanās būs impulss jauniem sadarbības projektiem," norāda Valērijs Maligins, AS "Olainfarm" valdes priekšsēdētājs.
 
AS “Olainfarm” ir pārstāvniecība Krievijas galvaspilsētā Maskavā.

AS “Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar gandrīz 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijaiun visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 30 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.
 
Papildu informācija:
Salvis Lapiņš
AS „Olainfarm“ valdes loceklis
mob. tālr. +37126448873
 
Pielikumi