Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
LK valdes locekļi aktīvi pārskata uzņēmuma darbības jomas, lai uzlabot tā sniegumu
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-01-24 11:32:26
Versijas komentārs
Teksts

AS Latvijas kuģniecība (LK) jaunievēlētā valde aktīvi pārskata visas uzņēmuma darbības jomas, lai panāktu LK pelnītspējas atjaunošanu. LK valde ir izvirzījusi mērķi stabilizēt finanšu situāciju LK, lai uzņēmums varētu uzlabot darbības rezultātus savā pamatdarbības jomā - kuģošanas biznesā. LK pārstāvji ir uzsākuši sarunas ar bankām par esošo saistību restrukturizēšanu, lai sabalansētu naudas plūsmu.

Uzņēmuma jaunievēlētajā valdē darbojas atzinīgi vērtēti un pieredzējuši kuģniecības biznesa eksperti. Valdes priekšsēdētājam Polam Tomasam (Paul Thomas) ir vairāk nekā divdesmit gadu pieredze kuģošanas nozarē, vadot Vitol grupas pasaules kuģošanas sektoru. Valdes loceklis Maikls Kings (Michael King) savā iepriekšējā profesionālajā karjerā ir vadījis operācijas ar 100 kuģiem, piecas reizes lielāku floti, kāda ir LK. Arī citiem LK valdes locekļiem ir ievērojama starptautiskā pieredze. Valdes loceklis Kristofers Kernons (Christopher Kernon) iepriekš ir strādājis tādos starptautiskās kuģošanas tirgos kā Singapūra, Austrālija un Jaunzēlande.

Pirmdien, 24. janvārī, laikraksts „Dienas Bizness” ir publicējis interviju ar LK valdes priekšsēdētāju Polu Tomasu, kurā publicēta nepareiza informācija par LK flotes sastāvu, norādot 90 tankkuģus. LK pieder 19 tankkuģi.    

Papildu informācija:
Elīna Dobulāne
Preses sekretāre
AS „Latvijas kuģniecība”
Tālr. 25959447
E-pasts: Elina.Dobulane@lscgroup.lv
 

 

Pielikumi