Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par ārkārtas akcionāru sapulces lēmumiem
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-12-22 16:53:46
Versijas komentārs pievienota informācija par darba kārtības jautājumiem par revidenta ievēlēšanu un statūtu grozījumiem
Teksts

Par ārkārtas akcionāru sapulces lēmumiem

2010.gada 17. decembrī notikušajā AS Latvijas Kuģniecība (LK) ārkārtas akcionāru sapulcē tika ievēlēta jauna LK padome, kā arī izskatīti citi dienaskārtībā izsludinātie jautājumi un pieņemti attiecīgi lēmumi.
 
Sapulcē LK padomē ievēlēti: Simon Digby Boddy, Vladimir Egger, Mikhail Dvorak, Javed Ahmed, Rubil Yilmaz, Mark Morrell Ware un Christophe Theophanis Matsacos. Jaunievēlētās padomes pārstāvim Simon Digby Boddy ārkārtas akcionāru sapulce nolēma uzdot sasaukt LK jaunievēlētās padomes pirmo sēdi. Padome ievēlēta nepilnā sastāvā.
 
Ar 2010. gada 17. decembri no LK padomes locekļu amatiem atcelti: Uldis Pumpurs, Olga Pētersone, Vladimirs Solomatins, Andris Vilcmeiers, Ansis Sormulis, Svens Zālītis, Guntis Ločmelis, Māris Gailis, Miks Ekbaums, Normunds Staņēvičs, Volodymyr Koshkul un Kārlis Boldiševics. Akcionāri izteica neuzticību LK valdes locekļiem Andrim Linužam, Edvīnam Bērziņam, Imantam Sarmulim un Pavel Semenyuta.
Akcionāri arī izlēma celt prasību pret AS „Latvijas kuģniecība” bijušajiem un esošajiem valdes locekļiem Imantu Sarmuli, Andri Linužu, Raivi Veckāganu un Edvīnu Bērziņu, kā arī celt prasību pret AS „Latvijas kuģniecība” visiem bijušajiem padomes locekļiem, kas ievēlēti 2008. gada 15. februāra AS „Latvijas kuģniecība” ārkārtas sapulcē.
 
Akcionāru sapulce nolēma uzdot Simon D.Boddy sasaukt LK jaunievēlētās padomes pirmo sēdi, paziņot padomes locekļiem par padomes sēdes norises laiku un vietu, noteikt LK jaunievēlētās padomes pirmās sēdes darba kārtību, kā arī veikt citas nepieciešamās darbības, kas saistītas ar LK jaunievēlētās padomes pirmās sēdes sasaukšanu un noturēšanu.
 
Klātesošie akcionāri vienbalsīgi nobalsoja par LK 2009. gada finanšu pārskatu apstiprināšanas atlikšanu. Sapulcē ievēlēja jaunu revīzijas komiteju, kuras sastāvā ir Lahsen Idiken, Mikhail Dvorak, Jozef Hubertus Johannes Baardemans, un noteica gada atlīdzības fondu ne lielāku par EUR 28 000,- (divdesmit astoņi tūkstoši eiro) ekvivalentu latos.
 
Akcionāru sapulce par akciju sabiedrības “Latvijas kuģniecība” revidentu 2010.gada pārskatu revīzijai ievēlēja auditorfirmu SIA “Ernst & Young Baltic”.

Tāpat akcionāru sapulce nolēma neizskatīt jautājumu par statūtu grozījumiem.

Sapulcē piedalījās akcionāri, kas pārstāv 78,2% no balstiesīgo akciju skaita. LK ārkārtas sapulcē piedalījās LK valdes loceklis Pols Tomass (Paul Thomas).
 
 
 
Papildu informācija:
Ģirts Apsītis
Valdes priekšsēdētāja palīgs
AS „Latvijas kuģniecība”
Tālr. 67020126
Pielikumi