Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Uzņēmumu reģistrs reģistrējis izmaiņas AS „Latvijas kuģniecība” valdes un padomes sastāvā
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-12-21 16:42:15
Versijas komentārs
Teksts

Uzņēmumu reģistrs reģistrējis izmaiņas AS „Latvijas kuģniecība” valdes un padomes sastāvā

Uzņēmumu reģistrs, šodien, 21.decembrī reģistrējis izmaiņas akciju sabiedrības „Latvijas kuģniecība” (LK) valdes un padomes sastāvā. Atbilstoši 2010.gada 17.decembra ārkārtas akcionāru sapulces lēmumiem LK padomē ievēlēti: Simon Digby Boddy, Vladimir Egger, Mikhail Dvorak, Javed Ahmed, Rubil Yilmaz, Mark Morrell Ware un Christophe Theophanis Matsacos, savukārt no LK padomes locekļu amatiem atcelti: Uldis Pumpurs, Olga Pētersone, Vladimirs Solomatins, Andris Vilcmeiers, Ansis Sormulis, Svens Zālītis, Guntis Ločmelis, Māris Gailis, Miks Ekbaums, Normunds Staņēvičs, Volodymyr Koshkul un Kārlis Boldiševics.
 
Savukārt, atbilstoši 2010.gada 17.decembra LK padomes sēdes lēmumiem, par LK padomes priekšsēdētāja iecelts Simon D.Boddy, bet par padomes priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts Mikhail Dvorak. Ar 2010. gada 17. decembri no LK valdes locekļa amata ir atcelts Imants Sarmulis, Andris Linužs, Edvīns Bērziņš un Pavel Semenyuta. LK padome LK valdes locekļa amatā uz pieciem gadiem ir iecēlusi Ashley John Neale, un Michael Main King, nosakot pilnvaru termiņa sākumu 2010. gada 17. decembrī, bet par LK valdes priekšsēdētāju iecelts Paul Thomas.
 
 
 
Papildu informācija:
Ģirts Apsītis
Valdes priekšsēdētāja palīgs
AS „Latvijas kuģniecība”
Tālr. 67020126
E-pasts: ir@lscgroup.lv  
Pielikumi