Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Notikusi jaunievēlētās Latvijas Kuģniecības padomes pirmā sēde un ievēlēta jauna valde
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-12-17 19:20:18
Versijas komentārs
Teksts

Saskaņā ar šodien, 17. decembrī, notikušās AS Ventspils nafta asociētā uzņēmuma AS Latvijas Kuģniecība ārkārtas akcionāru sapulces lēmumu LK padomes loceklis Simon D.Boddy sasaucis pirmo jaunievēlētās LK padomes sēdi.

Padomes locekļi sēdes laikā pieņēmuši lēmumu par LK padomes priekšsēdētāja ievēlēšanu – šajā amatā iecelts Simon D.Boddy, savukārt par padomes priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts Mikhail Dvorak.

Ņemot vērā, ka LK valdes locekļi ir zaudējuši LK padomes uzticību, nav spējuši vadīt LK atbilstoši Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem, nav pienācīgi izpildījuši savus pienākumus, ir slēguši LK un tās koncernam neizdevīgus darījumus, tādējādi, radot zaudējumus un nodarot kaitējumu LK un tās meitas sabiedrību interesēm, kā arī rupji pārkāpuši savas pilnvaras, LK padomes locekļi ar 2010. gada 17. decembri atceļ no LK valdes locekļa amata Imantu Sarmuli, Andri Linužu, Edvīnu Bērziņu un Pavel Semenyuta.

LK padome LK valdes locekļa amatā uz pieciem gadiem iecēluši Ashley John Neale, un Michael Main King, nosakot pilnvaru termiņa sākumu 2010. gada 17. decembrī, savukārt par LK valdes priekšsēdētāju iecelts Paul Thomas.
 

Ventspils nafta

Zane Bojāre
A/s „Ventspils nafta” preses sekretāre
E-pasts: zane.bojare@vnafta.lv
Tālr.: 67821691; 29706733

Pielikumi