Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “Latvijas kuģniecība” sapulce nav notikusi; padome un valde turpina darbu
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-12-17 16:39:48
Versijas komentārs labota kļūda gada skaitlī
Teksts

AS “Latvijas kuģniecība” sapulce nav notikusi; padome un valde turpina darbu

Akciju sabiedrības “Latvijas kuģniecība” (LK) ārkārtas akcionāru sapulce šodien, 2010.gada 17.decembrī, nav notikusi, tāpēc jebkuri apgalvojumi par it kā sapulces noturēšanu mikroautobusā ir nepatiesi, un šādas darbības uzskatāmas par nelikumīgām. LK padome un valde turpina ikdienas darbu. LK likumā noteiktajā kārtībā jau ir informējusi visus savus akcionārus, ka LK ārkārtas akcionāru sapulce notiks 2011.gada 28.janvārī LK koncernam piederošajā Ventspils Biznesa centrā, Ostas ielā 23, Ventspilī.
 
LK valde likumā noteiktajā kārtībā jau kopš vakardienas informē visus savus akcionārus, ka šodien, 2010.gada 17.decembrī, izsludinātā ārkārtas akcionāru sapulce avārijas situācijas dēļ nenotiek. Šī ārkārtas gadījuma dēļ LK valdei nebija iespēju objektīvi nodrošināt sapulces norisi un atbilstoši Komerclikuma 278.pantam pirms akcionāru sapulces atklāšanas sastādīt akcionāru sarakstu, kuri piedalās sapulcē, un padomes priekšsēdētājs nevarēja atklāt sapulci. LK valde ir uzdevusi veikt paplašinātu dienesta izmeklēšanu par notikušo avāriju.
 
LK vērš visu akcionāru un valsts iestāžu uzmanību, ka sapulces sasaukšanas sludinājumā norādītajā vietā un laikā nav notikusi nedz akcionāru reģistrācija, nedz pati sapulce. To apliecina arī zvērināta tiesu izpildītājs, par to sastādot attiecīgu aktu. Jebkādas spekulācijas par it kā notikušu likumīgu akcionāru sapulci ir nepamatotas un nelikumīgas.
 
LK padome un valde turpina strādāt, nodrošinot visu savu akcionāru interešu ievērošanu.
 
 
 
Papildu informācija:
Ģirts Apsītis
Valdes priekšsēdētāja palīgs
AS „Latvijas kuģniecība”
Tālr. 67020126
Pielikumi