Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
VN: Latvijas Kuģniecības akcionāru sapulce notiks
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-12-17 00:25:24
Versijas komentārs
Teksts

AS Ventspils nafta atkārtoti uzsver, ka asociētā uzņēmuma AS Latvijas Kugnieciba (LK) paziņojumam par sapulces atcelšanu nav juridiska pamataKomerclikumā nav paredzēts, ka uzņēmuma valdei būtu tiesības atcelt sapulci. Vēl jo vairāk, LK valdes sēde, kurā tiktu pieņemts šāds lēmums, nav vispār sasaukta kā to paredz likums un LK iekšējie normatīvie noteikumi, un līdz ar to tā nav notikusi, kas liek domāt, ka publiskās LK informācijas paudējs Ģirts Apsītis rīkojas tikai noteiktas LK vadības pārstāvju interesēs. Tā kā atbilstoša un likumīga LK valdes sēde nav notikusi, tad 2010.gada 17.decembra ārkārtas akcionāru sapulce nav atcelta, un tai ir jānotiek plānotā laikā un plānotā vietā.

VN pārstāvji uzskata, ka ir visi priekšnoteikumi, lai sapulce rīt tomēr notiktu. Kā liecina publiski pieejamā informācija, arī atbildīgie dienesti apšauba LK minētos iemeslus un ir doti norādījumi tos pārbaudīt un nepieciešamības gadījumā sniegt atbalstu un nodrošinājumu. Kā ziņo ziņu aģentūra LETA, Latvenergo apsekošanas brigāde ir izbraukusi no Kuldīgas uz Rendu, lai pārliecinātos par situāciju uz vietas - plānotajā LK sapulces norises vietā Lejastiezumos. Nepieciešamības gadījumā Latvenergo esot gatavs nodrošināt elektroenerģijas padevi ar pārvietojamo ģeneratoru. Piedevām, nekādi elektroenerģijas traucējumi Lejastiezumos nav pieteikti.

VN aicina LK akcionārus apmeklēt sapulci paredzētajā laikā un vietā. VN uzsver, ka situācijā kāda ir izveidojusies ar LK, katra akcionāra pienākums ir ierasties ārkārtas akcionāru sapulcē un paust savu viedokli balsojot.
 

Ventspils nafta

Zane Bojāre
A/s „Ventspils nafta” preses sekretāre
E-pasts: zane.bojare@vnafta.lv
Tālr.: 67821691; 29706733

Pielikumi