Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Ventspils nafta” pieprasa AS „Latvijas kuģniecība” valdei sniegt atbildes
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-12-14 11:41:15
Versijas komentārs
Teksts

Šodien, 14.decembrī ir termiņš AS „Ventspils nafta” (VN) pieprasītajam skaidrojumam no asociētā uzņēmuma AS „Latvijas Kuģniecības” (LK). VN sagaida, ka šīs dienas laikā LK radīs iespēju skaidrot būtiskus jautājumus, kas skar LK 2009.gada pārskatus un darbību ar uzņēmuma aktīviem.

Piektdien, 10.decembrī VN izmantoja savas Komerclikumā paredzētās tiesības un iesniedza LK valdei pieprasījumu sniegt informāciju par sagatavotajiem, auditētajiem LK 2009.gada pārskatiem. VN valde vēlas saņemt informāciju, cita starpā, par LK koncerna investīciju SIA „Nafta Invest” kapitāla daļās un VN akcijās mērķi, informāciju par to, vai LK ir uzsākusi jaunu uzņēmējdarbības virzienu – tirdzniecība ar akcijām, par LK koncerna meitas sabiedrību uzsāktajiem ārpustiesas tiesiskās aizsardzības procesiem, kā arī citu informāciju.

VN pieprasījusi LK sniegt atbildes Komerclikumā noteiktajā termiņā, ne vēlāk kā trīs dienas pirms ārkārtas akcionāru sapulces, t.i. līdz 2010.gada 14.decembrim, iesniedzot atbildi VN birojā Rīgā, Vaļņu ielā 3.
 

Ventspils nafta

Zane Bojāre
A/s „Ventspils nafta” preses sekretāre
E-pasts: zane.bojare@vnafta.lv
Tālr.: 67821691; 29706733

Pielikumi