Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS ELKO Grupa kļuvusi par kompānijas Xerox izplatītāju Baltijas valstīs
Emitents ELKO Grupa AS (549300TNFQRZUIMUKG02)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-10-29 15:44:58
Versijas komentārs
Teksts

AS ELKO Grupa kļuvusi par kompānijas Xerox izplatītāju Baltijas valstīs

Uzsākot aktīvo rudens sezonu - AS ELKO Grupa kļuvusi par kompānijas Xerox izplatītāju Baltijas valstīs, nodrošinot tirgū šī ražotāja perifēriskās ierīces (printeri un multifunkcionālās iekārtas, kā arī to izejmateriāli).

„Xerox ir pasaulē un arī Baltijā atzīts un spēcīgs zīmols, kura produkti klientiem asociējās ar augstu produktu un klientu servisa kvalitāti. Iestājoties aktīvajai rudens sezonai, kad pieprasījums IT industrijā tradicionāli ir lielāks, ELKO Grupa šo jauno sadarbību vērtē īpaši atzinīgi, jo tā ļaus mūsu klientiem nodrošināt vēl plašāku produktu klāstu, iekļaujot tajā arī līdz šim ELKO produktu portfelī mazāk pārstāvētus produktus – printerus un multifunkcionālās iekārtas, kas paredzēti korporatīvajam un vidējam biznesa segmentam” – komentē Ilgonis Inspēters, AS ELKO Grupa distribūcijas direktors.

Kā atzīst kompānijas Xerox Baltijas reģiona vadītājs Boriss Dubovs: „Esam gandarīti, ka savu izplatītāju tīklu izdevies paplašināt ar tādu sadarbības partneri kā „ELKO Grupa”. Jaunā sadarbība ļaus nodrošināt turpmākus servisa uzlabojumus Xerox partneru tīklam - gan korporatīvajiem klientiem, gan valsts institūcijām visā Baltijā. Tas nozīmē – visplašākais Xerox produktu klāsts, ātras piegādes un preces pieejamība, augsta kvalitāte un vissvarīgākais – apmierināti klienti”.

Par Xerox

Xerox Limited ir vadošais pilna spektra digitālās drukas aprīkojuma ražotājs, sākot no iekārtām, kas domātas individuālai lietošanai, līdz pat progresīvām tehnoloģijām grafiskās tehnikas industrijai. Kompānija Xerox ir arī vadošā kompānija dokumentu pārvaldības tehnoloģiju un pakalpojumu jomā. Xerox sadarbībā ar saviem partneriem strādā visā pasaulē, piedāvājot dažādus risinājumus dokumentu aprites uzlabošanai. Būtiska uzņēmuma attīstības stratēģijas sastāvdaļa ir nemitīgs ieguldījums inovācijās, lai arvien spētu piedāvāt saviem klientiem labāko. Kompānijas pārstāvniecība Baltijas valstīs ir izveidota Rīgā, un tā sadarbībā ar partneru tīklu nodrošina Xerox pilna spektra tehnikas pārdošanu un apkalpošanu.

Par ELKO Grupa

AS ELKO Grupa dibināta 1993. gadā. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir datortehnikas un elektronikas preču vairumtirdzniecība Baltijā, Centrālajā un Austrumeiropā un NVS. Uzņēmums pārstāv vairāk nekā 80 ražotājus un pārdod to preces vairāk nekā 6300 mazumtirgotājiem, vietējiem datortehnikas ražotājiem un sistēmu integratoriem. ELKO Grupa piedāvā vairāk nekā 9000 produktu nosaukumu no pasaules pazīstamākajiem piegādātājiem - Acer, Intel, Seagate, Samsung, Sony, TomTom, Western Digital un citiem. Pašlaik uzņēmumā nodarbināti vairāk nekā 340 cilvēki. AS ELKO Grupa pieder vairākām juridiskām personām, kā arī investīciju fondam Amber Trust un East Capital Asset Management saistītajiem investīciju fondiem.



Papildu informācija:

Kristīne Saulriete

AS ELKO Grupa

Mārketinga un komunikāciju direktore

Tālrunis: + 371 6709 3214

Fakss: + 371 6709 3299

e-pasts: kristine_saulriete@elkogroup.com

http://www.elkogroup.com

 

Pielikumi