Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “Latvijas kuģniecība” valdi atstāj Raivis Veckāgans, jaunu valdes locekli meklēs starptautiski
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-10-22 17:21:53
Versijas komentārs
Teksts

 AS “Latvijas kuģniecība” (LK) valdes loceklis Raivis Veckāgans ar šodienu, 2010.gada 22.oktobri, ir atkāpies no amata pēc paša vēlēšanās. R. Veckāgans turpmāk veltīs savus centienus privātā biznesā, bet LK ir nolēmusi jaunu valdes locekli meklēt starptautiskā kuģošanas speciālistu tirgū. AS “Lavijas kuģniecība” padome izsaka pateicību R. Veckāganam par veiksmīgo darbu sarežģītajos starptautiskā kuģošanas tirgus un nekustamā īpašuma krīzes apstākļos.

 

“Šis bija interesants, vērtīgs un spraigs laiks manā dzīvē,” par darbu LK saka R.Veckāgans, uzsverot, ka pienācis laiks jauniem izaicinājumiem.

 

R. Veckāgans pēdējā gada laikā aktīvi strādāja, lai panāktu LK meitas uzņēmuma SIA “LASCO Investment” un AS “Ventspils nafta” savstarpēji slēgto darījumu nosacījumu pārskatīšanu. Diemžēl AS “Ventspils nafta”, neņemot vērā kritisko situāciju nekustamā īpašuma tirgū, nav izrādījusi vēlmi pārskatīt tās aktīvu pārdošanas darījuma nosacījumus, un tas lielā mērā ir novedis pie “LASCO Investment” nepieciešamības vērsties tiesā, lūdzot tiesiskās aizsardzības procesu, kas SIA “LASCO Investment” tika piemērots ar tiesas lēmumu šā gada 7. oktobrī. 

 

 

Paplidu informācija:

Ģirts Apsītis

AS “Latvijas kuģniecība” valdes padomnieks

 

 

 

Pielikumi