Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
"Moody`s" atstājusi nemainīgu Trasta komercbankas reitingus
Emitents TRASTA KOMERCBANKA, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-10-20 20:52:02
Versijas komentārs
Teksts

Starptautiskā reitingu aģentūra Moody`s Investors Service pārskatījusi AS "Trasta komercbanka" piešķirtos reitingus un saglabāja tos iepriekšējā līmenī.
Trasta komercbankas finansiālā stipruma reitings pēc pārskatīšanas ir saglabāts iepriekšējā, E+ līmenī. Nemainīgs atstāts arī bankas reitings ilgtermiņa depozītiem ārvalstu un vietējā valūtā - B3. Bankas reitings īstermiņa saistībām ārvalstu un vietējā valūtā arī paliek bez izmaiņām - "Not Prime" līmenī. Reitingu prognozes arī saglabātas iepriekšējā līmenī.

Trasta komercbanka ir vecākā Latvijas privātbanka, kura veiksmīgi darbojas Latvijas finanšu tirgū kopš 1989.gada. Š.g. 30.septembrī Bankas kapitāla pietiekamības rādītājs atradās augstā līmenī - 14.95%, savukārt likviditāte veidoja 70.82%.

Trasta komercbanka aktīvi darbojas starptautiskajā tirgū, sniedzot kapitāla pārvaldīšanas un tirdzniecības operāciju atbalsta servisu. Līdztekus Latvijas filiālēm (Liepājā un Daugavpilī) Trasta komercbankas filiāle darbojas Kiprā, kā arī bankai ir pārstāvniecības Ukrainā, Baltkrievijā, Kazahstānā, Tadžikistānā un Kanādā.
Moody`s reitings pirmoreiz tika piešķirts Trasta komercbankai 2008.gadā. Pašlaik Latvijā starptautiskie reitingi piešķirti 7 bankām no 21 bankas un 7 ārzemju banku filiālēm.


Jūlija Jurgele
AS "Trasta komercbanka"
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietniece
 

Pielikumi