Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par drošības jautājumiem " Parex bankā" gādās Uldis Dzenītis
Emitents Reverta, AS (iepriekšējais nosaukums - Parex banka, AS) (097900BHBR0000064855)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-10-18 10:28:43
Versijas komentārs
Teksts

Darbu "Parex bankā" šodien ir uzsācis augsti kvalificēts speciālists drošības jautājumos Uldis Dzenītis, - viens no LR Satversmes aizsardzības biroja (SAB) veidotājiem, kura padomi, ņemot vērā viņa unikālās zināšanas valsts drošības iestāžu juridiskajos jautājumos, ir bijuši augstu novērtēti un pieprasīti arī citās valsts drošības iestādēs.

U. Dzenītim ir ievērojama darba pieredze, un viņa profesionālās darbības jomas aptver  gan SAB  direktora vietnieka un direktora pirmā vietnieka amata pienākumu pildīšanu (1995-2010), gan darbu Rīgas pilsētas prokurora un LR Tieslietu ministrijas valsts sekretāra vietnieka  amatā (1992-1994, 1994-1995). 

Parex bankā U. Dzenītis vadīs Drošības direkciju, un viņa atbildības joma būs iekšējie drošības jautājumi, kā arī bankas ekonomisko interešu aizsardzība. Tādējādi valsts sektorā gūto īpašo pieredzi un zināšanas U. Dzenītis izmantos Parex bankā ieguldīto valsts līdzekļu aizsargāšanai.

 “Esmu patiesi gandarīts par tik zinoša un pieredzējuša speciālista pievienošanos mūsu komandai.  Ņemot vērā "Parex bankas" darbības specifiku, kas  ir saistīta ar ievērojamu naudas līdzekļu atgūšanu, un līdz ar to neapšaubāmi skars atsevišķas ekonomiskās intereses, sagaidāms, ka mūsu centieni atgūt valsts ieguldījumu izsauks nopietnu pretdarbību. Tādēļ ekonomiskās drošības jautājumi mums ir vitāli svarīgi”,  uzsver Kriss Gviljams, "Parex bankas" valdes priekšsēdētājs.  

“Jebkura uzņēmuma panākumu pamatā ir darbinieki,  bet atļaušos apgalvot, ka "Parex bankas" gadījumā šim faktam ir īpaša nozīme, ņemot vērā, ka valsts naudas atgūšana ir lielā mērā atkarīga tieši no "Parex bankas" darbinieku profesionalitātes un darba rezultātiem. Lai mēs sasniegtu bankai izvirzītos mērķus, mums ir nepieciešami tikai izcili darbinieki,”  norāda K. Gviljams. 

Apliecinājums U. Dzenīša profesionalitātei ir viņam piešķirtais Otrās šķiras Viestura ordenis, un viņa darbs ir novērtēts ar tādiem apbalvojumiem kā LR Drošības policijas “Zelta goda zīme”, Aizsardzības ministra apbalvojuma medaļa “Sekmējot Latvijas dalību NATO”, un goda zīme “Par ieguldījumu Militārās pretizlūkošanas dienesta attīstībā”.

 


Papildu informācijai:
Marita Ozoliņa-Tumanovska
Komunikāciju un mārketinga direkcijas vadītāja
Tālr. 67779142 vai 29287169
E-pasts: Marita.Ozolina@parex

Pielikumi