Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Trasta komercbankas līzinga kompānija atklāj pārstāvniecību Azerbaidžānā
Emitents TRASTA KOMERCBANKA, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-10-13 18:50:33
Versijas komentārs
Teksts

Trasta komercbankas meitas uzņēmums SIA „TKB Līzings” saņēmusi atļauju pārstāvniecības atklāšanai Azerbaidžānā.

Lai paplašinātu savu darbību Dienvidkaukāza reģionā un realizētu plānoto attīstības stratēģiju, SIA „TKB Līzings” nolēmusi atvērt pārstāvniecību Baku. Azerbaidžānas Nodokļu ministrija jau ir izsniegusi SIA „TKB Līzings” pārstāvniecības atvēršanas atļauju, un jau tuvākajā laikā tā uzsāks darbību. TKB Līzinga pārstāvniecības darbu Baku vadīs Teļmans Kerimovs.

Uzsākot darbību Azerbaidžānas tirgū, līzinga kompānijas pārstāvniecība uzņēmējiem sniegs informatīvo atbalstu saistībā ar finansējuma iespējām ražošanas un derīgo izrakteņu ieguves iekārtu iegādei. Azerbaidžānai raksturīgi bagāti dabas resursi un augsti ekonomikas attīstības tempi. Pārstāvniecība nodarbosies arī ar reģiona izpēti un ir gatava atbalstīt  informatīvi un konsultēt Latvijas uzņēmējus, kuri raugās uz Azerbaidžānu kā potenciālo savas darbības tirgu.

TKB Līzinga Valdes locekle Tatjana Konnova atzīmē: „Azerbaidžāna ir unikāla valsts, kuras bagātības precīzi ilustrē gandrīz vai visa Mendeļejeva tabula. Valsts spēcīgais ekonomiskās izaugsmes potenciāls pieprasa arvien jaunus tehniskos resursus, un mēs esam gatavi atbalstīt uzņēmējus šī reģiona apgūšanā”.

TKB Līzings ir Trasta komercbankas grupas uzņēmums, kas darbojas Latvijā kopš 2005.gada. Kompānija nodrošina līzinga pakalpojumus uzņēmumiem un privātpersonām, finansējot ražošanas iekārtu un transporta līdzekļu iegādi, un specializējoties individuālu risinājumu veidošanas jomā. Kopš 2006. gada TKB Līzinga pārstāvniecība darbojas Krievijas galvaspilsētā Maskavā.

Trasta komercbanka ir vecākā Latvijas privātbanka, kura Latvijas finanšu tirgū darbojas kopš 1989.gada. Trasta komercbanka aktīvi strādā starptautiskajā tirgū, sniedzot kapitāla pārvaldīšanas un tirdzniecības operāciju atbalsta servisu. Līdztekus Latvijas filiālēm Liepājā un Daugavpilī Trasta komercbanka atvērusi filiāli Kiprā, kā arī pārstāvniecības Ukrainā, Baltkrievijā, Kazahstānā, Tadžikistānā un Kanādā.

Jūlija Jurgele
AS  "Trasta komercbanka"
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.67027785
 

Pielikumi